Link´d Oulun verkostoitumistilaisuus

Haluatko tavata Oulun alueella toimivia yrittäjiä ja saada suoran kontaktin kunkin alan parhaimmistoon tai innovatiivisiin pienyrittäjiin? Tai vaikka et olisi yrittäjä, mutta haluat tutustua uusiin ihmisiin tai tavata saman henkisiä ideanikkareita, jotka ehkä suunnittelevat oman liiketoiminnan aloittamista. Tämäkin on hyvä vaihtoehto juuri tänä viikonloppuna sillä 1.-3. marraskuuta sinulla on hyvä mahdollisuus tutustua uusiin tuttavuuksiin mahtavissa puitteissa Iso-Syötteellä.

Link´d Oulu järjestää uudessa KIDE Hotellissa tämän mahtavan verkostoitumistilaisuuden, jossa voit luoda uusia kontakteja eri alojen edustajien kanssa, vaikka osana perheviikonloppua. Ota kumppanisi tai perheesi mukaan ja vietä samalla ihana viikonvaihde Iso-Syötteellä kansallispuiston kainalossa. Samana viikonloppuna voit verkostoitua uuden KIDE hotellin Loungessa ja urheilla Iso-Syötteen monipuolisessa maastossa.

Viikonloppu vapaalla verkostoituen

LAUANTAIN 2.11. OHJELMA 
Lyhyt tervetulotilaisuus KIDE Hotellin Loungessa kello 16 ja tutustuminen uuteen KIDE Hotelliin.
Verkostoitumista KIDE loungessa ja uusien yhteistyökumppanien ja mahdollisuuksien kartoittamista. Voit rupatella ja tutustua myös uusiin ihmisiin ilman yrityskontaktia.

Saavutko yksin ja haluat verkostoitua ja olet avoinna juttuseuralle. Voit ottaa Loungen baarista vaikka glögin ja vihreän nauhan viestimään, että olet avoin juttuseuralle. Kauaa ei varmasti tarvitse yksin istuskella.

HINTA:

1 yö: 96 €/huone, (1-2 hlöä)
2 yötä: 192 €/huone, (1-2 hlöä)

Hinta sisältää:

Majoituksen yhdeksi tai kahdeksi yöksi valintasi mukaan, aamiaisen, saunan, pääsyn hotellin Loungeen verkostoitumistapahtumaan ja pysäköintipaikka autolle.

VARAA IHANA VIIKONLOPPU TUNTURISSA VERKOSTOITUEN TÄSTÄ