Valon ja ilon joogaviikonloppu Iso-Syötteellä

kevätViikonloppu täynnä iloa, valoa ja hyvinvointia.

pe-su 21-23.5.2021

Virkisty ja voimaannu kehon ja mielen kautta! Tapahtuma järjestetään tunnelmallisissa Iso-Syötteen tunturimaisemissa, jossa mieli lepää luonnon helmassa. Tämän viikonlopun aikana sekä keho, että mieli voimaantuu ja uudistuu. Luvassa on dynaamisempia, fyysisesti haastavampia tunteja, sekä mielen voimaa lisääviä rentouttavia meditatiivisia tunteja.

Luvassa on viikonlopun mittainen tapahtuma kokeneen ohjaajan johdolla. KIDE Hotelli, joogatila LumiAreena ja Iso-Syötteen puitteet ja palvelut sijaitsevat kätevästi kaikki kivenheiton päässä toisistaan. Aikaa jää hyvin nauttia Syötteen kansallispuiston upeasta luonnosta.

HUOM! Tunnit ovat avoimia tasoja. Olet siis tervetullut, olit sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari lajien saralla. Tapahtumassa huomioidaan turvavälit ja THL:n ohjeistukset.

Katso ohjelma ja hinnat alta. Varausta tehdessäsi valitse varauskalenterissamme oikea ajankohta ja KIDE-huone.

Varaa

Kide hotelli toimii paketin tuotteiden välittäjänä. Ohjausten myyjänä toimii Yoga Fenix Oy, ravintolapalveluiden myyjänä toimii Kelopyry Oy, tilavuokran perii Pudasjärven kaupunki. Majoituksen myy Huoneistohotelli Kide Oy.

ohjelma

Yhteistyössä Tanja Wunsch ja yoga feenix

Perjantai 21.5. 

Klo 18.00: Tervetuloa Kide Hotelliin!  Luvassa hyvinvointihenkinen tervetuliaislahja, tervetulosmoothie ja infoa viikonlopun tapahtumasta.
Klo 18.30.-19.30: Lempeä iltajooga ja Mielen meditaatio -rentoutumisharjoitus

Lauantai 22.5.

Klo 8.00 – 9.30: Aamiainen hotelliravintola Tovagliassa
Klo 9.30 -10.15: Joogan vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin
Klo 10.15.-11.30. Dynaaminen Flow jooga

Vapaa-aikaa ulkoiluun tai vaikka päiväunille! 

Klo 12.00.-15.00: Liikunnallista viikonloppua tukeva lounas Tovagliassa.
Klo 17.00 – 17.45: Sinunpuu työpaja: Omien unelmien ja sielunsuunnitelman kartoittamista
Klo 17.45 – 19.00. Palauttava Slow jooga
Klo 20.45.- 22.00. Jooga nidra ja rentouttava sointukylpy

Sunnuntai 23.5. 

Klo 8.00 – 9.30: Aamiainen
Klo 9.30. – 10.15: Pranayama-hengitys harjoituksia ja ohjattu aamumeditaatio
Klo 10.20 – 11.05: Vinyasa Flow Jooga
Klo 11.00- 11.30: Chakra- meditaatio
Klo 12.00: Huoneiden luovutus

Otathan mukaan oman joogamattosi ja lämmintä vaatetta, kuten viltin ja villasukat. Lisäksi voit ottaa mukaan joogatiilen tai pienen tyynyn. Aikataulu joustaa hieman ja tuntien välissä pidetään toiveiden mukaan noin 5 minuutin taukoja.

Varaa paketti klikkaamalla varaus-sivulle ja valitse oikeat päivämäärät varauskalenterista. Valitse KIDE-huone ja paina ”näytä hinnat”.

Varaa

tuntikuvaukset

Rentouttava sointukylpy:

Anna mielesi sekä kehosi puhdistua ja rentoutua sointukylvyssä.
Meditatiivisessa sointukylvyssä yhdistyvät sielua hellivät tuulikellot, elinvoimaa antava taikarumpu ja Tiibetiläisten äänimaljat.

Flow-jooga:

Lempeää virtaavaa liikettä, tasapaino ja hengitysharjoitusta omaa kehoa kuunnellen.

Lempeä Flow jooga:

Lempeää virtaavaa liikettä, tasapano ja hengitysharjoitusta omaa kehoa kuunnellen.

Dynaaminen Flow jooga:

Dynaamista virtaavaa liikettä, tasapano ja hengitysharjoitusta omaa kehoa kuunnellen.

Sinun puu-työpaja:

Omien unelmien ja sielunsuunnitelman kartoittamista.

Slow-jooga:

Palauttavaa, syvää, venyttävää ja rauhoittavaa joogaliikettä keholle sekä mielelle.

Jooga Nidra:

Syvärentouttava meditaatioharjoitus.

Vinyasa Flow Jooga:

Dynaaminen joogaharjoitus, jossa kehitetään kehon voimaa, tasapainoa sekä liikkuvuutta.

Chakra- meditaatio:

Rentouttava ja tasapainottava meditaatiohetki, jossa käymme läpi kehon seitsemän päächakraa.

Varaa

tanja Wunsch ja Yoga Feenix

Tanja Wunsch (Yoga Feenix) on Oululainen joogan opettaja sekä hyvinvointiohjaaja.

Koulutustausta:

  • Yoga Alliance
  • Kansainvälinen joogaohjaajakoulutus (RYT200)
  • Kokonaisvaltainen joogaohjaajakoulutus
  • SVOL- ryhmäliikuntaohjaaja
  • Sekä työhyvinvointivalmentaja

LUE LISÄÄ

monipuoliset Tilat

KIDE Hotellin yhteydessä oleva hirsinen LumiAreena tarjoaa liikunnalliset tilat isommillekin ryhmille. Tunnit pidetään turvavälit huomioiden. Otathan myös oman joogamaton mukaan. Lisäksi KIDE Hotellista löytyy tilava kuntosali, mikäli ohjelman ulkopuolella haluaa käydä vielä esim. venyttelemässä tai muuten liikkumassa.

KIDE hotellin huoneet, Tovaglian ravintolapalvelut ja upean hirsisen Lumiareenan tilat yhdistyvät Iso-Syötteen juurella upeaksi kokonaisuudeksi. Pääset kulkemaan suoraan hotellihuoneista kaikkiin tiloihin sisäkautta ja Iso-Syötteen rinteet, ladut ja palvelut ovat kivenheiton päässä.

KIDE Hotellia ympäröivä tunturi ja Syötteen kansallispuisto tarjoavat oivan mahdollisuuden ulkoiluun ohjelman ulkopuolella. Loistava idea onkin ottaa mukaan koko perhe! Kun sinä osallistut joogatunneille, muut voivat nauttia ulkoilusta!

Varaa

hinnat ja varaus

Pakettiin kuuluu ohjelman lisäksi kahden yön majoitus KIDE Hotellissa, aamiaiset, ja lauantain lounas. Italialaishenkinen hotelliravintola Tovaglia on avoinna päivittäin ja ála carte listalta löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja illalliselle. Lisäksi KIDE Hotellin huoneista löytyy oma hyvinvarusteltu keittiö. Viikonlopun aamiaisissa, sekä lounaissa on huomioitu wellness-henkisyys.

Otamme tapahtumaan rajatun määrän henkilöitä. Varaukset 14.5.2021 mennessä. Tapahtumassa on minimiosallistujamäärä. Mikäli minimäärä ei täyty, perumme tapahtuman ja saat 100% rahasi takaisin. Voit perua tapahtuman maksutta 14.5.2021 mennessä osoitteeseen kidehotel@isosyote.com. Tämän jälkeen käsittelemme peruutukset tapauskohtaisesti. Huomioimme tapahtumassa turvallisuuden ja THL:n ohjeistukset. Voit lukea lisää turvallisuudesta hotellissamme, sekä järjestelyistä täältä.

Varausta tehdessäsi valitse varauskalenterissamme oikea ajankohta ja KIDE-huone.

Hinta:
224€/hlö/2hh
284€/HLÖ/1HH

Varaa

Kide hotelli toimii paketin tuotteiden välittäjänä. Ohjausten myyjänä toimii Yoga Fenix Oy, ravintolapalveluiden myyjänä toimii Kelopyry Oy, tilavuokran perii Pudasjärven kaupunki. Majoituksen myy Huoneistohotelli Kide Oy.

joogaviikonloppu tunnelmallisessa Kuuru-sviitissä

323€/hlö/2hh

Nyt sinulla on mahdollisuus hemmotteluun! Vaihda standard-huone upeaan lasikattosviittiin! Tunnelmalliset Kuuru-sviittimme sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä KIDE Hotellista, omassa rauhassaan, tunturiluonnon syleilyssä. Neljän sviitin yksikön kaikista huoneista avautuu upea suomaisema, joka tulvii vuoden ympäri sisään huoneiden lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

Sviiteistä löytyy laadukas keittiö tarvikkeineen, suihkutilat ja wc. Myös kahvi, tee ja kaakao kuuluvat sviittihintaan. KIDE Hotellin sauna lämpeää päivittäin ja on avoinna myös sviittien asiakkaille.

Sviittivaraukset suoraan: kidehotel@isosyote.com