uudenvuoden juhlaa ja tunturin taikaa

KIDE Hotelli tarjoaa nyt elämyksellisen uudenvuoden 31.12.2020-2.1.2021, johon sisältyy kaikki tarvittava lomaasi varten. Nauti herkullisesta ruuasta tunnelmallisessa Tovaglia ravintolassa, fiilistele live-musiikkia ja vietä kaksi yötä KIDE Hotellissa. Aikaa jää myös vain rentoutua ja nauttia aktiviteeteista, kuten laskettelusta. Uuden vuoden aattona kannattaa lähteä rinteisiin ja kokea tunnelmallinen soihtulasku.

Aika: to 31.12.2020 – la 2.1.2021

Pakettiin kuuluu:

  • 2 yötä KIDE Hotellissa
  • Uuden vuoden illallisbuffet
  • Live-musiikkia
  • Aamiainen

Hinta:

165€/hlö/2hh
275€/hlö/1hh

Uusivuosi 2021 -paketin varaus tämän sivun alalaidasta. Mikäli haluat pidentää viipymääsi, ota suoraan yhteyttä kidehotel@isosyote.com.

buffet ravintola tovagliassa 

Tovaglia on Italialais-vaikutteinen ravintola keskellä Iso-Syötettä. Tovaglia sijaitsee KIDE Hotellin tiloissa. Täällä nautit hetkestä ystävien kanssa upean luonnon ympäröimänä. Tovaglia on täynnä herkullisia makuja ja kiehtovia elämyksiä – parhaista raaka-aineista.

Tovaglian uudenvuoden illallinen on esillä rennolla fiiliksellä ja perinteisten makujen saattelemana.

Uudenvuoden Menu: 

Salaattipöytä
Leipävalikoima ja levitteitä
Perunasalaatti
Uudenvuoden makaronisalaatti
Nakkeja
Lihapullia
Kasvistikkuja ja dippejä
Sipsejä ja salsaa
Paistinperunoita
Lämpimiä kasviksia

Sekä erillinen jälkiruokabuffet.

Uusivuosi 2021 -paketin varaus tämän sivun alalaidasta.

livemusiikkia ja tunnelmaa

LumiAreenan, KIDE Hotellin ja Tovaglian ravintolatilat mahdollistavat upean tunnelman live-musiikin nauttimiseen. Sekä KIDE Hotelli, Tovaglia-ravintola, että LumiAreena löytyvät Iso-Syötteen eturinteen välittömästä läheisyydestä.

LumiAreenan upea iso sali tarjoaa mahdollisuuden järjestää tapahtumia isoillekin joukoille. Olipa mielessä häät, keikat, asiakas- tai yleisötapahtuma niin LumiAreenalla se onnistuu!

Uusivuosi 2021 -paketin varaus tämän sivun alalaidasta.

ISO-SYötteen hissiliput edullisemmin kide hotellin asukkaille

Uusivuosi on taianomaista aikaa myös rinteissä. Pakkaspäivät ja lumiset rinteet ovat upea elämys tähän aikaan vuodesta. KIDE Hotelli sijaitsee vain kiven heiton päässä Iso-Syötteen monipuolisista laskettelurinteistä.

Lisäksi KIDE Hotellin asukkaana saat Iso-Syötteen hissiliput aina edullisemmin. Katso hinnat täältä. Muutama päivä ennen lomaasi saat meitä tervetuloviestin. Viestissä on koodi, jolla voit ostaa lasketteluliput Iso-Syötteelle edullisempaan hintaan. Koodi toimii verkkokaupassamme.

Uusivuosi 2021 -paketin varaus tämän sivun alalaidasta.

Verkkokauppaan

Miten pääsen varaamaan uudenvuoden paketin?

  • Klikkaa suoraan varauskalenteriin joko alla olevasta linkistä tai sivun oikeassa yläkulmassa olevasta ”varaa”-painikkeesta.
  • Valitse oikeat päivämäärät varauskalenterista (31.12.2020-2.1.2021).
  • Valitse KIDE-huone ja paina ”näytä hinnat”.
  • Valitse paketti.

Varaa

turvallisuus ja JOUSTAVAT MUUTOSEHDOT

Uudenvuoden paketissamme noudatetaan joustavia muutosehtoja. Tämä tarkoittaa sitä, että voit muuttaa varaustasi maksutta 48h ennen varauksesi alkua. Voit muuttaa paketin 2 yön majoituksen toiseen valitsemaasi ajankohtaan, huomioiden, että hotellissa on tilaa tuolloin. Muuttaessasi varaustasi, paketin ohjelma jää pois. Ravintolaillallinen sisältyy uuteen varaukseen. Muut peruutukset käsittelemme tapauskohtaisesti. Muutospyynnöt tulee tehdä osoitteeseen kidehotel@isosyote.com. Muutoin noudatamme yleisiä varausehtoja.

Seuraamme tiiviisti viranomaisten ja THL:n suosituksia ja toimimme niiden mukaisesti. Lue lisää turvallisuudesta hotellissamme täältä.

Varaa 

vietä uusivuosi taianomaisissa kuuru-sviiteissä

Hemmottele itseäsi ja vaihda hotellimajoitus ylelliseen sviittimajoitukseen. Upeat Kuuru Tunturilaakso-sviitit sijaitsevat tunturiluonnon keskellä vain muutaman minuutin matkan päässä KIDE Hotellilta. Sviitit ovat todellinen elämys, jossa yhdistyy luonto ja luksus. Sviitin lasikatosta ja lasisista seinistä pääset ihailemaan ympäröivää luontoa, ja öisin saatat nähdä taivaalla tanssivat revontulet. Sviiteistä löytyy oma hyvin varusteltu keittiö. Lisäksi parhaat kansallispuiston reitit ovat aivan vieressä.

Sviittien uudenvuoden 2021 -majoituspakettiin kuuluu kahden yön majoitus ja Chef’s yllätysmenu hotelliravintola Tovagliassa.

Katso sviittipaketti