unohtumaton Uusi vuosi 2021 Kuuru-Sviiteissä

vaihda vuosi taianomaisessa sviitissä
KUURU SVIITEISSÄ LEPÄÄT TÄHTITAIVAAN ALLA

Karistele vuosi jaloistasi ja toivota vuosi 2021 tervetulleeksi taianomaisissa Kuuru-sviiteissä. Paketti on voimassa 31.12.2020-2.1.2021. Upeat Kuuru-sviitit tunturiluonnon keskellä ovat todellinen elämys, jossa yhdistyy luonto ja luksus. Sviitin lasikatosta ja lasisista seinistä pääset ihailemaan ympäröivää luontoa ja öisin saatat nähdä taivaalla tanssivat revontulet. Sviiteistä löytyy oma hyvin varusteltu keittiö. Lisäksi parhaat kansallispuiston reitit ovat aivan vieressä.

Iso-Syötteellä voit nauttia talven aktiviteeteista ja laskettelun riemusta. Iso-Syötteen rinteet ovat avoinna läpi uuden vuoden. Koe uuden vuoden aattona upea soihtulasku, joka huipentuu ilotulitukseen. KIDE Hotellin sauna lämpeää päivittäin ja on avoinna Kuuru-sviittien asiakkaille.

Varaus

Paketti on voimassa 31.12.2020-2.1.2020. Mikäli haluat pidentää viipymääsi, ota yhteyttä kidehotel@isosyote.com. Muutoin klikkaa suoraan varaus-sivullemme, valitse oikeat päivämäärät ja varaa unelmien uusi vuosi itsellesi.

 

Varaa

paketti sisältää

  • 2 yötä Kuuru-sviiteissä (31.12.2020-2.1.2021) kahdelle
  • Aamiaiset kahdelle
  • Chef’s menu hotelliravintola Tovagliassa kahdelle. Saat itse valita nautitko illallisen joko uuden vuoden aattona tai uuden vuoden päivänä.

Lisäksi voit käydä uuden vuoden aattona seuraamassa tai osallistua soihtulaskuun Iso-Syötteen rinteillä. Tämä on uuden vuoden kohokohta, kun valot sammutetaan rinteissä ja soihtujen valot täyttävät tunturin. Tämän jälkeen uuden vuoden kruunaa ilotulitus Iso-Syötteellä. Lisäksi hotelliravintola Tovagliassa kuullaan livemusiikkia uuden vuoden aattona.

Mikäli haluat pidentää viipymääsi ota yhteyttä kidehotel@isosyote.com

284€/hlö/2hh

Varaa

 

Hotelliravintola Tovaglia ja Chef’s menu

Tovaglia on Italialais-vaikutteinen ravintola keskellä Iso-Syötettä. Tovaglia sijaitsee KIDE Hotellin tiloissa. Kuuru-sviitit sijaitsevat vain muutaman minuutin päässä KIDE Hotellilta. Tovagliassa nautit hetkestä ystävien kanssa upean luonnon ympäröimänä. Tovaglia on täynnä herkullisia makuja ja kiehtovia elämyksiä – parhaista raaka-aineista.

Tovaglian Uuden vuoden Chef”s menu on yllätysmenu, joka hellii makuhermoja ja on kruunaus uudelle vuodelle. Tähän tunnelmalliseen yllätysmenuun kuuluu kolmen ruokalajin illallinen.

Varaa

turvallisuus ja Joustavat muutosehdot

Paketissamme noudatetaan joustavia muutosehtoja. Tämä tarkoittaa sitä, että voit muuttaa varaustasi maksutta 48h ennen varauksesi alkua. Voit muuttaa sviittipaketin 3 yön majoituksen toiseen valitsemaasi ajankohtaan, huomioiden, että sviiteissä on tilaa tuolloin. Muuttaessasi varaustasi, paketin ohjelma jää pois, mutta pakettiin kuuluva illallinen sisältyy uuteen varaukseen. Muut peruutukset käsittelemme tapauskohtaisesti. Muutospyynnöt tulee tehdä osoitteeseen kidehotel@isosyote.com. Muutoin noudatamme yleisiä varausehtoja.

Seuraamme tiiviisti viranomaisten ja THL:n suosituksia. Lue lisää järjestelyistämme ja turvallisesta vierailusta täältä. 

Varaa