Usein kysytyt kysymykset

 

 

1.KUINKA OLETTE huomioineet turvavälit HOTELLISSA?

Kaikkien turvallisuus on meille KIDE Hotellissa ykkösasia ja prioriteetti. Digitaalisuus mahdollistaa sosiaalisen etäisyyden ja turvallisen vierailun hotellissamme. Noudatamme viranomaisten ja THL:n ohjeistuksia. Muistathan myös henkilökohtaisen vastuusi noudattaa turvavälejä ja hygieniasuosituksia tapahtumassa.

Voit lukea lisää järjestelystämme tästä.

2. Montako henkeä mahtuu majoittumaan KIDE-huoneeseen?

Kaikissa hotellin KIDE-huoneissa on Unikulman tuplavuode, joka on helppo irroittaa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Lisäksi voit ostaa aikuiselle tai lapselle sopivan lisävuoteen tai 0-3 vuotiaalle lapselle matkasängyn. Huoneisiin mahtuu siis hyvin kolme henkilöä.

3. Mitä huoneesta löytyy?

Kaikki helppoon lomailuun! Tutustu huoneisiin tarkemmin huoneet-sivulla ja tarkemmin varusteluettelon kautta. Huoneissa ei ole saunaa, mutta käytössäsi on hotellin yhteissaunat.

4. Kuinka check in toimii?

Hotellin vastaanottoaulassa on check-in automaatti, jonka avulla luot nopeasti ja helposti itsellesi avainkortin. Hotellilla palvelee tarvittaessa myös perinteinen vastaanotto. Avain alkaa toimia saapumispäivänä kello 16 ja lopettaa toimintansa lähtöpäivänä kello 10, ellei myöhäistä tai aikaista kirjautumista ole ostettu. Lähtiessäsi hotellista sinun ei tarvitse tehdä erillistä uloskirjautumista tai lähtöselvitystä. Voit tulla ja mennä omien aikataulujesi mukaan!

5. Milloin saan tietää huoneeni numeron?

Huonenumero tulee näkymään mobiiliavaimeesi viimeistään tunti ennen sisäänkirjautumisaikaa (klo 16).

6. Onko hotellissa parkkipaikkoja

Kyllä, huonevaraukseen kuuluu yksi ilmainen, numeroitu parkkipaikka aivan hotellin vierestä. Voit myös halutessasi ostaa sähköpaikan auton talvilämmitystä varten.