Usein kysytyt kysymykset

 

1. Montako henkeä mahtuu majoittumaan KIDE-huoneeseen?

Kaikissa hotellin KIDE-huoneissa on Unikulman tuplavuode, joka on helppo irroittaa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Lisäksi voit ostaa aikuiselle tai lapselle sopivan lisävuoteen tai 0-3 vuotiaalle lapselle matkasängyn. Huoneisiin mahtuu siis hyvin kolme henkilöä.

2. Mitä huoneesta löytyy?

Kaikki helppoon lomailuun! Tutustu huoneisiin tarkemmin huoneet-sivulla ja tarkemmin varusteluettelon kautta. Huoneissa ei ole saunaa, mutta käytössäsi on hotellin yhteissaunat.

3. Miten mobiiliavain toimii?

Saat linkin mobiiliavaimen käyttöönottoon matkasi lähestyessä. Hotellissamme ei ole perinteistä vastaanottoa, eikä sinun tarvitse saapuessasi erikseen kirjautua sisään – riittää, että otat mobiiliavaimen käyttöösi. Vaivattominta on ladata Hoist Mobile Key-aplikaatio omasta aplikaatiokaupastasi ennen matkasi alkua.
Mobiiliavaimen voit jakaa kaikille huoneessa majoittuville. Avain alkaa toimia saapumispäivänä kello 16 ja lopettaa toimintansa lähtöpäivänä kello 10, ellei myöhäistä tai aikaista kirjautumista ole ostettu. Lähtiessäsi hotellista sinun ei tarvitse tehdä erillistä uloskirjautumista tai lähtöselvitystä. Voit tulla ja mennä omien aikataulujesi mukaan!

4. Milloin saan tietää huoneeni numeron?

Huonenumero tulee näkymään mobiiliavaimeesi viimeistään tunti ennen sisäänkirjautumisaikaa (klo 16).

5. Onko hotellissa parkkipaikkoja

Kyllä, huonevaraukseen kuuluu yksi ilmainen, numeroitu parkkipaikka aivan hotellin vierestä. Voit myös halutessasi ostaa sähköpaikan auton talvilämmitystä varten.