Usein kysytyt kysymykset

 

 

1.KUINKA OLETTE huomioineet turvavälit HOTELLISSA?

Kaikkien turvallisuus on meille KIDE Hotellissa ykkösasia ja prioriteetti. Digitaalisuus mahdollistaa sosiaalisen etäisyyden ja turvallisen vierailun hotellissamme. Noudatamme viranomaisten ja THL:n ohjeistuksia. Muistathan myös henkilökohtaisen vastuusi noudattaa turvavälejä ja hygieniasuosituksia tapahtumassa.

Voit lukea lisää järjestelystämme tästä.

2. Montako henkeä mahtuu majoittumaan KIDE-huoneeseen?

Kaikissa hotellin KIDE-huoneissa on Unikulman tuplavuode, joka on helppo irroittaa kahdeksi erilliseksi sängyksi. Lisäksi voit ostaa aikuiselle tai lapselle sopivan lisävuoteen tai 0-3 vuotiaalle lapselle matkasängyn. Huoneisiin mahtuu siis hyvin kolme henkilöä.

3. Mitä huoneesta löytyy?

Kaikki helppoon lomailuun! Tutustu huoneisiin tarkemmin huoneet-sivulla ja tarkemmin varusteluettelon kautta. Huoneissa ei ole saunaa, mutta käytössäsi on hotellin yhteissaunat.

4. Kuinka check-in toimii?

Hotellin vastaanottoaulassa on check-in automaatti, jonka avulla luot nopeasti ja helposti itsellesi avainkortin. Hotellilla palvelee tarvittaessa myös perinteinen vastaanotto. Avain alkaa toimia saapumispäivänä kello 16 ja lopettaa toimintansa lähtöpäivänä kello 10, ellei myöhäistä tai aikaista kirjautumista ole ostettu erikseen. Lähtiessäsi hotellista sinun ei tarvitse tehdä erillistä uloskirjautumista tai lähtöselvitystä. Voit tulla ja mennä omien aikataulujesi mukaan!

5. Onko hotellissa parkkipaikkoja?

Kyllä, huonevaraukseen kuuluu yksi ilmainen, numeroitu parkkipaikka aivan hotellin vierestä. Voit myös halutessasi ostaa sähköpaikan auton talvilämmitystä varten.

6. Löytyyko hotellilta sähköauton latauspisteitä?

KIDE Hotellin yhteydessä olevan LumiAreenan takaa löytyy kaksi sähköauton pikalatausasemaa. Auton lataaminen pisteillä onnistuu Virta-mobiilisovelluksen avulla.

7. Minulta JÄI HOTELLIIN JOTAIN. KUINKA saan unohtuneen omaisuuden takaisin?

Voitte tiedustella unohtunutta omaisuutta ottamalla yhteyttä hotelliin. Mikäli unohtamanne omaisuus on löytynyt, ettekä voi sitä noutaa, postitamme sen teille mielellämme.

Postitusmaksu on 30,00 euroa, mikä sisältää Postin postimaksun kotimaassa. Paketti saa olla mitoiltaan enintään 59 x 36 x 60 cm ja painoltaan enintään 25 kg. Postitamme löytötavaralähetyksiä noin kahden viikon välein.

Olkaa ystävällisesti yhteydessä hotelliin lisätietoa varten (kidehotel@isosyote.com / 020 1476474).