Talvikauden avajaiset

5.12. torstai

Saavu tunturiin omaan tahtiin.

Kide Hotelli sijaitsee yhdestä parhaimmista parhaimmista paikoista ulkoliikuntaa silmällä pitäen. Tutustu lähialueen maastoihin kävellen, hiihtäen, lumikenkäillen tai vaikka pyöräillen. Tai suuntaa suoraa rinteisiin laskemaan.

Tubassa on tarjolla mainetta niittänyt Burgerbuffet klo 17-20, jossa pääset rakentamaan oman hampurilaisesi, joko perinteitä kunnioittaen tai vaikka vegaani pohjalta.

Illasta voit nauttia vaikka hotellin Loungessa, ennen vetäytymistä unille upeaan KIDE huoneeseen.

6.12. PERJANTAI

Perjantaina on mahdollisuus lasketella, tutustua alueen muihin talviurheilumahdollisuuksiin tai treenata uudella kuntosalilla. Illalla on runsaasti ohjelmaa, joten päivällä voit ottaa myös rennosti ja nauttia vaikkapa ympäristön kauneudesta tai tutustua luontokeskuksen valokuvanäyttelyyn.

Itsenäisyyspäivän iltaohjelma

17.00 Upea itsenäisyyspäivän soihtulasku, jonka aikana Konttibaarista glögitarjoilua musiikin soidessa rinteillä.

18-20 Itsenäisyyspäivän juhlabuffet Tubassa.

19.00 Itsenäisyyspäivän vastaanoton seuranta screeniltä hotellin Loungessa. Kenellä on upein juhla-asu ja kuka uhkaa kompuroida punaisella matolla?

21.00 Julistetaan Syötteen talvikausi ja Areenan keikkakausi avatuksi.

21.30 Eturivin artisti Samae Koskinen & Korvalääke -yhtye vauhdittaa juhlakansaa loppuillan.

Omaan tahtiin vetäytyminen KIDE huoneen vällyihin ja nautiskelua uusista ja laadukkaista petivaatteista aina aamuun asti.

7.12. LAUANTAI

Ihanan yön jälkeen ja heräillään rauhassa. Aamupalan jälkeen voi suunnata rinteisiin.

Päivällä mahdollisuus herkutella upealla brunssilla Tuba Iso-Syötteen ravintolassa. Brunssia on tarjolla kello 9-12 välisen ajan. Tule omaan tahtiin ja herkuttele.

Snow Parkissa kisataan reilikisa klo 13.-14.30. Parhaat temput, yritykset, hauskimmat ja uudenlaiset temput palkitaan. Tervetuloa mukaan! Perheen pienimmille on luvassa klo 15 hauska Mustin & Lystin pujottelukisa.

LumiAreenalla järjestetään Shoppailuiltamat klo 15-17. Yrittäjät ovat esittelemässä ja myymässä tuotteitaan. Mukana on muotia, sisustusta, erotiikkaa, lähiruokaa, koruja ja kauneutta. Illan kruunaa muotinäytös paikallisten toimiessa lavan kuningattarina. Paikanpäälle tulee myös itse joulupukki.

KameOn Fortnite Solo-peliturnaus KIDE Hotellin ja Tuban kokoustiloissa klo 10 alkaen. Ilmoittaudu mukaan: kameon.gg

8.12. Sunnuntai

Vielä kerran on mahdollista herkutella Tuban tunturiaamiaisella klo 7.-10.30. Aamupala koostuu paikallisista ja ekologisista raaka-aineista, jotka vievät kielen mennessään. Aamupalan jälkeen riittää hyvin energiaa lasketella.

Tubassa on tarjolla keittolounas klo 11-15, jonka jälkeen ehtii laskea vielä muutaman laskun ennen kotimatkaa.

Haluatko olla mukana talvikauden avajaisissa ja juhlistaa itsenäisyyspäivää, nähdä samae koskisen ja lasketella hyvässä seurassa samana viikonloppuna?

Varaa paikkasi nyt, niin olet mukana parhaissa bileissä. Liput myydään loppuun nopeasti, joten toimi heti.
KIDE Hotellin asiakkaana saat hissiliput edullisemmin verkosta henkilökohtaisella koodilla, jonka saat varauksen yhteydessä.