Talvikauden avajaiset

5.12. torstai

Saavu tunturiin omaan tahtiin.

Kide Hotelli sijaitsee yhdestä parhaimmista parhaimmista paikoista ulkoliikuntaa silmällä pitäen. Olemme järjestäneet helpon koko perheen tapahtuman, joka tutustuttaa osallistujat alueen eri ulkoliikuntamahdollisuuksiin.

Torstaina järjestämme hauskan Glögihiihdon, siihen voi osallistua joko pyörällä, kävellen tai hiihtäen. Valitse houkuttelevin vaihtoehto ja lähde rohkeasti mukaan omaan tahtiin. Tunnelmaa tuo myös teeman sopiva glögitarjoilu.

Glögihiihdon jälkeen Tubassa on tarjolla mainetta niittänyt Burgerbuffet klo 17-20, jossa pääset rakentamaan oman hampurilaisesi, joko perinteitä kunnioittaen tai vaikka vegaani pohjalta.

Illasta voit nauttia vaikka hotellin Loungessa, ennen vetäytymistä unille upeaan KIDE huoneeseen.

6.12. PERJANTAI

Perjantaina on mahdollisuus lasketella, tutustua alueen muihin talviurheilumahdollisuuksiin tai treenata uudella kuntosalilla. Illalla on runsaasti ohjelmaa, joten päivällä voit ottaa myös rennosti ja nauttia vaikkapa ympäristön kauneudesta tai tutustua luontokeskuksen valokuvanäyttelyyn.

Itsenäisyyspäivän iltaohjelma

17.00 Upea itsenäisyyspäivän soihtulasku, jonka aikana Konttibaarista glögitarjoilua musiikin soidessa rinteillä.

18-20 Itsenäisyyspäivän juhlabuffet Tubassa.

19.00 Itsenäisyyspäivän vastaanoton seuranta screeniltä hotellin Loungessa. Kenellä on upein juhla-asu ja kuka uhkaa kompuroida punaisella matolla?

21.00 Julistetaan Syötteen talvikausi ja Areenan keikkakausi avatuksi.

21.30 Eturivin artisti Samae Koskinen & Korvalääke -yhtye vauhdittaa juhlakansaa loppuillan.

Omaan tahtiin vetäytyminen KIDE huoneen vällyihin ja nautiskelua uusista ja laadukkaista petivaatteista aina aamuun asti.

7.12. LAUANTAI

Ihanan yön jälkeen ja heräillään rauhassa. Aamupalan jälkeen voi suunnata rinteisiin.

Päivällä mahdollisuus herkutella upealla brunssilla Tuba Iso-Syötteen ravintolassa. Brunssia on tarjolla kello 11-14 välisen ajan. Tule omaan tahtiin ja herkuttele.

Snow Parkissa kisataan reilikisa klo 13.-14.30. Parhaat temput, yritykset, hauskimmat ja uudenlaiset temput palkitaan. Tervetuloa mukaan! Perheen pienimmille on luvassa klo 15 hauska Mustin & Lystin pujottelukisa.

8.12. Sunnuntai

Vielä kerran on mahdollista herkutella Tuban tunturiaamiaisella klo 7.-10.30. Aamupala koostuu paikallisista ja ekologisista raaka-aineista, jotka vievät kielen mennessään. Aamupalan jälkeen riittää hyvin energiaa lasketella.

Tubassa on tarjolla keittolounas klo 11-15, jonka jälkeen ehtii laskea vielä muutaman laskun ennen kotimatkaa.

Haluatko olla mukana talvikauden avajaisissa ja juhlistaa itsenäisyyspäivää, nähdä samae koskisen ja lasketella hyvässä seurassa samana viikonloppuna?

Varaa paikkasi nyt, niin olet mukana parhaissa bileissä.
Liput myydään loppuun nopeasti, joten toimi heti. Paikkoja ei riitä kaikille.