Takaisin lajin pariin -viikonloppu

Kyllästytääkö korona? Onko harrastukset ja matkustelu jääneet? Ota vanha rakas lasketteluharrastus haltuun tämän viikonlopun aikana. Lupaamme takuuvarmasti hauskoja hetkiä lumisessa Iso-Syötteen tunturissa pe-su 5.-7.2.2021
 
Takaisin lajin pariin-viikonlopun aikana otetaan laskuharrastus uudestaan haltuun! Viikonlopun aikana pääset keskittymään laskettelun tekniikkaan osaavan valmentajan johdolla, ja opit takuuvarmasti uutta! Voit joko lumilautailla tai lasketella. Tekniikan haastaminen tuo ihan uutta eloa harrastukseen ja antaa uusia ulottuvuuksia niin rinteessä, parkissa kuin puuterillakin. KIDE Hotelli ja Hiihtokeskus Iso-Syöte järjestävät yhteistyössä Takaisin lajin pariin- viikonlopun pe-su 5.-7.2.2021
Paketti sisältää:
  • 2 yön majoituksen (pe-su) KIDE Hotellissa aamiaisella
  • Koko päivän hissilipun Iso-Syötteelle lauantaina ja sunnuntaina
  • Lounas hotelliravintola Tovagliassa lauantaina
  • Yhteensä 5h ohjausta ammattitaitoisen hiihdonopettajamme johdolla
  • KIDE Hotellin kuntosalin vapaa käyttö
Tässä on loistava joululahja esimerkiksi vaimolle tai kumppanille! Huomioimme tapahtumissamme viranomaisten ohjeistukset. Katso lisää järjestelyistämme täältä.
Varausta tehdessäsi valitse varauskalenterissamme oikea ajankohta ja KIDE-huone.

Kenelle Takaisin lajin pariin-viikonloppu sopii

Tämä viikonloppu on sinulle, joka olet aina haaveillut oppivasi oikean laskettelu- tai lumilautailutekniikan, tai haluat kehittyä lisää. Lisäksi saat mahdollisuuden kokeilla täysin uusia ulottuvuuksia lajin parissa kokeneen ohjaajan johdolla. Mahdollisuuksia on  parkkilaskusta, freeride-laskuun puuterilumella tai voit myös hioa laskettelutekniikkaasi vielä pidemmälle. Etenemme sinun tahdissasi ja ehdoillasi. Mukaan ovat tervetulleita kaikentasoiset- ja ikäiset miehet ja naiset.

Viikonloppu tarjoaa monipuolista tekemistä rinteessä kuin myös ohjatusti sisätiloissa. Haetpa sitten lisää vauhtia tai tekniikkaa, taikka edellisestä kerrasta on ehtinyt vierähtää jo tovi aikaa, me takaamme, että opit uusia taitoja ammattitaitoisten opettajiemme johdolla. Rinnepäivää ennen voit pyörähtää esimerkiksi KIDE kuntosalilla. Sali kuuluu pakettiin.

Majoitut viihtyisässä, uudessa KIDE Hotellissa Iso-Syötteen sydämessä.

Tervetuloa käynnistämään alkuvuosi Suomen parhaassa hiihtokoulussa 2020!

Varausta tehdessäsi valitse varauskalenterissamme oikea ajankohta ja KIDE-huone.

Varaa

OHJELMA

PERJANTAI 5.2.

Klo 16 alkaen:
Saapuminen KIDE Hotelliin. Kuntosali on vapaassa käytössä klo. 22 asti koko viikonlopun ajan. Hotelliravintola Tovaglia palvelee myös samaan aikaan asti.

LAUANTAI 6.2.

Klo 10 -11.40:
Takaisin lumelle – tekniikkatunti laudalla tai suksilla
Käymme läpi perusasentoa, vauhdissa laskemista ja laskutuntumaa.

Lounas hotelliravintola Tovagliassa kuuluu pakettiin.

Klo 14-15.40:
Nautinto takaisin – tekniikkatunti laudalla tai suksilla
Viemme tekniikan entistä pidemmälle ja käymme kokeilemassa takarinteiden punaisia rinteitä. Opetamme sinua olemaan ketterämpi, ja laskemaan vaivattomasti ja sujuvuvasti.

Tämän jälkeen vapaata aikaa lasketella iltaan asti tai lähteä vaikka nokosille.

SUNNUNTAI 7.2.

Klo 10-11.40:
Freestyle ja Freeride tutuksi
Sunnuntaina pääset kokeilemaan jotain uutta! Valitsemme kaksi vaihtoehtoa alla olevista, porukan mieltymyksien mukaisesti. Pääset siis kokeilemaan parkin alkeita, puuterilumella laskua tai hiomaan tekniikkaasi entistä pidemmälle.

Katso vaihtoehdot seuraavasta kappaleesta.

Lisää vaihtoehdoista

Parkin alkeet

Aloitamme ministreetistä ja käymme läpi pieniä perustemppuja. Pääset kokeilemaan miten hypätään pienistä hyppyreistä, ja kokeilemme myös helppoja obstaakkeleita. Halutessasi voimme siirtyä isomman parkin eli JibParkin puolelle, jossa saa enemmän vauhtia temppuihin.

Vapaalaskua puuterilla

Kokenut ohjaajamme vie sinut tutustumaan Iso-Syötteen upeisiin lumisiin metsämaisemiin ja parhaisiin vapaalasku-spotteihin. Pääset kokemaan miltä tuntuu leijua puuterilumen päällä ja kurvailla alas lumisessa kansallispuistossa. Kaikki tämä turvallisesti ohjaajan johdolla. Ohjaaja katsoo paikat vapaalaskulle porukan taitotasosta riippuen.

Tekniikan hiomista

Jos parkki- tai vapaalasku ei innosta, voimme viedä tekniikan vielä pidemmälle! Esimerkiksi Telemark-tunti ja tämän lajin salat on todella suosittua kaiken ikäisten keskuudessa. Tekniikkatunnilla opit laskemaan kuin ammattilainen!

IHANAN VIIKONLOPUN VARMISTAA

  • Uudet, upeat KIDE huoneet
  • Loistavat hiihdonopettajat ja ohjaajat
  • Huippukuntoiset rinteet ja ladut
  • Herkullinen ruoka hotelliravintola Tovagliassa tai oman huoneen keittiöstä
  • Hotellin sauna lämpeää päivittäin
HINTA YHTEENSÄ

227 €/hlö/2hh
299 €/hlö/1hh
115€ /hlö ilman majoitusta ja ruokailuja*

* Mikäli haluat osallistua ohjelmaan ilman majoituspakettia, ota suoraan yhteyttä mikko.terentjeff@isosyote.com.

Otamme tapahtumaan rajatun määrän henkilöitä. Varaukset 18.1.2021 mennessä. Tapahtumassa on minimiosallistujamäärä. Mikäli minimäärä ei täyty, perumme tapahtuman ja saat 100% rahasi takaisin. Voit perua tapahtuman maksutta 18.1.2021 mennessä osoitteeseen kidehotel@isosyote.com. Tämän jälkeen käsittelemme peruutukset tapauskohtaisesti.

Varausta tehdessäsi valitse varauskalenterissamme oikea ajankohta ja KIDE-huone.

Varaa

Vuoden hiihtokoulu 2020

Vuoden hiihtokeskus, lähikeskus ja hiihtokoulu palkittiin Suomen Hiihtokeskusyhdistys ry:n vuosikokouksessa 6.10.2020. Kokous huipentui gaalaan, jossa voittajat julkaistiin. Iso-Syöte valittiin vuoden hiihtokouluksi 2020! Mikä kunnia pitkäjänteisestä työstä, jota olemme tehneet hiihtokoulun kehittämisen eteen.

Iso-Syötteen hiihtokoulussa toteutamme unelmia! Hiihtokoulu on aktiivisesti mukana opettajien kouluttamisen suunnittelussa ja kehittämistyössä.

Tavoitteemme hiihtokoululla on saada porukka innostumaan ja ihastumaan lajeihin, joille olemme itsekin omistautuneet. Ensivaikutelma on aina tärkeä ja siksi kaikkien aloittelijoille suunnattujen tuotteidemme idea on saada aloittelija kokemaan hauska ja turvallinen elämys lumella. Nykyaikaisia oppimistekniikoita hyödynnettäessä oppilaat paitsi nauttivat olostaan myös kehittyvät hurjalla vauhdilla! Tule sinäkin kokemaan hiihtokoulumme, joka ei ole pelkkä hiihtokoulu vaan paikka, jossa voit ylittää itsesi!

Varausta tehdessäsi valitse varauskalenterissamme oikea ajankohta ja KIDE-huone.

Varaa