Syöte mtb 2020

Syöte MTB on kenties Suomen paras maastopyöräilytapahtuma, Syötteen kansallispuiston henkeäsalpaavissa maisemissa ja upeilla reiteillä. KIDE Hotelli löytyy tapahtuman keskiöstä ja toimii yhteistyössä pyöräilykansan kanssa. Tapahtuma on vaativa, mutta suunnattu kaikille jo jonkin verran kokemusta maastopyöräilystä omaaville. Kilpailu on la 1.8.

syöte – maastopyöräilyn mekka

Koe kansallispuiston upea erämaaluonto maastopyörän selässä! Tarjolla on vaihtelevaa ja haastavaa polkua – ei juuri minkään vertaa tieosuuksia. Lisäksi nautitaan hikisistä nousuista ja hurjista laskuista, reiteiltä löytyy mm. Suomen suurin loppunousu! Hyvät matkailualueen palvelut tapahtumapaikan yhteydessä, myös KIDE Hotelli sijaitsee Syötteen keskiössä.

Matkat:

  • n. 32 km / n. 65 km / n. 130 km (2019)Yhteislähtö (3 lähtöryhmää) ja sähköinen ajanotto / livetulokset
  • Sarjat M/N 18, M/N yleinen, e-MTB, M40, M50, N45, Single Speed, Fat Bike, Joukkue 65 km

Parhaat palkitaan, lisäksi arvontapalkintoja!
Tervetuloa nauttimaan Syötteen luonnosta lauantaina 1.8.2020!

Katso tarkemmat tiedot tapahtuman sivulta.
(Kuva SyöteMTB)

Varaa huone

Hotelli kisojen keskuksessa

Kisaviikonlopun yöpymisen järjestää uusi KIDE Hotelli aivan kisojen kupeessa. Upeissa huoneissamme lepäävät sekä mieli että keho. Hotellimme on suunniteltu aktiiviselle liikkujalle ja vieraidemme käytössä on tilava ja lukittava välinevarasto. Hotellin ravintola Tuba on lähiruoka-henkinen ravintola, joka suosii valikoimassaan luomua ja laadukkaita raaka-aineita. Voit ostaa aamiaisen huonevarauksen yhteydessä.

Lisää tietoa tapahtumasta sivulla https://www.syotemtb.fi/

Varaa huone koodilla: Syotemtb

hinta 80€/yö kisojen aikana.

 

Varaa huone