Suomen kovimman kisakiertueen tammikuun etappi Iso-Syötteellä

25.-26.1. Iso-Syöte – slopestyle & big air

KIDE hotelli on aivan rinteiden juurella, joten huoneessa piipahtaminen tai varusteiden huolto hotellin maksuttomassa huoltotilassa käy näppärästi. Ravintolapalvelut, vuokraamo, kisapaikat ja LumiAreena ovat kaikki muutaman kymmenen metrin päässä huoneestasi.

UUTTA ISO-SYÖTTEELLÄ

Iso-Syötteellä kisataan kahden päivän aikana seuraavissa lajeissa: Slopestyle ja Big Air. Suoritukset ovat eittämättä kovia, mutta niin on puitteetkin. Uudistunut Iso-Syöte tuo kisaan uutta potkua ja kisavieraille valinnanvaraa. Aivan hissien tuntumaan on rakennettu uusi KIDE hotelli, joka toimii kisakansan virallisena majoittajana.

Kännykällä huoneisiin
Digitaalisuutta voimakkaasti hyödyntävässä uudessa hotellissa huoneen avaimena toimii kännykkäsi,  jolla pääset myös maksuttomaan varusteiden säilytystilaan ja lautahuoltotilaan. Hissien ja hotellin väliin on valmistunut myös runsaasti pysäköintitilaa ja hotellin asiakkaana sinulle kuuluukin huoneellesi varattu parkkiruutu.

Älä jää rinteeseen makaamaan –majoitustarjous!

KIDE huoneissa nukut pehmeissä vuoteissa ja valmistaudut seuraavaan päivään.

Suomi Tour kiertueelle osallistujana saat KIDE hotellista huoneen erikoishintaan:

2 henkilön KIDE huone 124€ /huone/yö

sisältäen upean KIDE huoneen, iltasaunan sekä Loungen käytön. Huoneessa täysi keittiövarustus ja mm. kuivauskaappi laskukamoille.

VARAA ERIKOISHINTAAN SYÖTTÄMÄLLÄ
PROMOTION CODE KOHTAAN: SUOMITOUR

Hintaa voivat hyödyntää myös kannustusjoukot!

VARAA TÄSTÄ

 

Treenaa alueen parhaalla salilla

Hyvin menneen laskupäivän jälkeen pieni palauttava treeni KIDE hotellin tuliterässä kuntosalissa on varmasti poikaa. Yli  200m2 treenitilaa viimeisimmillä laitteilla, tarjoaa kaiken tarpeellisen monipuoliseen aerobiseen harjoitteluun, sekä lihaskuntoharjoitteluun. Käytössäsi on alan uusimmat laitteet ja kattavan lämmittely- ja lihaskuntolaitevalikoiman lisäksi uudessa salissamme on myös avara oma tila vapaille painoille ja venyttelylle.

Osta salin käyttö varauksen yhteydessä!