Spring Sessions by kalle & aleksi iso-syötteellä!

Olethan mukana?

Keväinen ja rento snoukkatapahtuma, jossa on varmasti jokaisella hymy huulilla ja kisoissa nähdään kovan luokan suorituksia!

Tervetuloa majoittumaan kisojen ajaksi Iso-Syötteen KIDE Hotelliin, joka toimii yhteistyökumppanina kisoille. KIDE Hotelli on ski-in hotelli eturinteiden juurella, josta pääset helposti hyppämään mukaan suoraan kisaan.

Aika: 24-26.4.2020

saavu julkisilla


Iso-Syötteelle pääset helposti julkisilla, ensin lentämällä tai junailemalla Ouluun. Oulunsalon lentoasemalta ja Oulun rautatieasemalta suoraan tunturiin ja takaisin kuljettaa Syöte Express torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Lähtö lentoasemalta klo 17.30 ja rautatieasemalta klo 17.50. Lisäksi joka arkipäivä vakiovuoro Oulun linja-autoasemalta Iso-Syötteelle lähtee klo 14.40. Tarkista aikataulut ja lippujen hinnat matkahuollon sivuilta: www.matkahuolto.fi 

 

Älä jää rinteeseen makaamaan –majoitustarjous!

KIDE huoneissa nukut pehmeissä vuoteissa ja valmistaudut seuraavaan päivään. Pakettiin kuuluu iltasauna sekä Loungen käytön. Huoneessa täysi keittiövarustus ja mm. kuivauskaappi laskukamoille.

Iso-Syöte spring sessions-osallistujana saat KIDE Hotellista huoneen erikoishintaan.

Varatessasi huoneita käytä koodia:

Hintaa voivat hyödyntää myös kannustusjoukot! Tarjous on voimassa 24-26.4.2020.

Varaa

hissilipputarjous kilpailun osallistujille

Kilpailun osallistujille on lisäksi tuntuvat alennukset monen päivän hissilipuista:

2 päivää:

aikuiset 58€ (norm. 73€)
nuoret 55€ (norm.69€)
lapset  36€ (norm.45€)

3 päivää:

aikuiset 80€ (norm. 99€)
nuoret 74€ (norm.93€)
lapset 52€ (norm.65€)

Osta hissiliput suoraan Iso-Syötteen rinnetoimistosta! 

check-in automaatti tai Kännykällä huoneisiin

Hotellin vastaanottoaulasta löytyy check-in automaatti, jossa luot näppärästi oman huonekorttisi. Lisäksi sinulla on mahdollisuus ladata huonekortti suoraan puhelimeesi. Hotellista löytyy myös maksuton varusteiden säilytystila ja lautahuoltotila.

Hissien ja hotellin väliin on valmistunut myös runsaasti pysäköintitilaa ja hotellin asiakkaana sinulle kuuluukin huoneellesi varattu parkkiruutu.

Tervetuloa!