Kokoukset – seminaarit – koulutuspäivät – konferenssit

Meillä järjestät pienemmät, alle 20 henkilön kokoukset omassa tunnelmallisessa kokoustilassa tai suuremmat, jopa 500 henkilön seminaarit upeassa ja ainutkertaisessa ympäristössä Lumiareenalla. Iso-Syötteen upouusi keskus tarjoaa upeat tapahtuma- ja kokouspuitteet tunturin parhaalla paikalla. Lisäksi paketoimme mielellämme kokouksen tai tapahtuman yhteyteen erilaisia tunturiaktiviteetteja ja illanviettoa.

TUNTURIKOKOUKSET ALK. 41€ hlö

Sisältää aamiaisen, kokoustilan enintään 18 henkilölle, herkullisen lounaan varmasti paikallisista erittäin laadukkaista raaka-aineista, iltapäiväkahvituksen kahvileipineen ja hedelmiä.  Kysy myös ohjattuja aktiviteetteja ja kuljetuksia tunturiin.

Työhyvinvointi-, virkistys- ja asiakaspäivät

Järjestä kanssamme unohtumattomat virkistyspäivät juuri tarpeidesi mukaan räätälöitynä! Majoittuminen upeassa huoneistohotellissamme ja monipuolinen valikoima aktiviteetteja takaavat onnistuneet virkistyspäivät. Mahdollisuuksia on laskettelusta ja maastopyöräilystä yhteiseen ohjattuun toimintaan rinteessä tai luonnossa. Illan kruunaa saunominen ja illanvietto ravintola TunturiTubassa. Me teemme kaikki järjestelyt, jotta te voitte keskittyä olennaiseen!

Kaveriporukan reissut

Haluatko järjestää kaveriporukan tai yhdistyksen reissun upeissa puitteissa Iso-Syötteellä? Pyydä tarjous myyntipalvelustamme, niin suunnitellaan yhdessä juuri teille sopiva kokonaisuus!

Aktiviteetit

Suomen eteläisin tunturi tarjoaa laajan valikoiman ryhmille sopivia aktiviteetteja. Iso-Syötteen rinteet, ladut ja pyöräreitit ovat vain muutaman kymmenen metrin päässä tapahtumatiloista. Alueella on monenlaista ohjattua toimintaa niin adrenaliinista, rentoutumisesta kuin uuden oppimisestakin pitäville. Aluetta ympäröivä Syötteen kansallispuisto tarjoaa upeat puitteet myös itsenäiseen harrastamiseen.

Tutustu kaikkiin alueen aktiviteetteihin tästä.

Tarjouspyyntölomake

Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään: vastaamalla alla oleviin kysymyksiin autat meitä ehdottamaan juuri sinulle sopivaa kokonaisuutta. Voit myös olla meihin vapaamuotoisesti yhteydessä kidehotel@isosyote.com tai 0201 476 474.

  • Tilaisuuden ajankohta

    Kuulet ensimmäisten joukossa uusista tapahtumistamme ja varmistat parhaat edut itsellesi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa ja voit aina peruuttaa kirjeen halutessasi.