Kokoukset – seminaarit – koulutuspäivät – konferenssit

Meillä järjestät pienemmät, alle 20 henkilön kokoukset omassa tunnelmallisessa kokoustilassa tai suuremmat, jopa 200 henkilön seminaarit upeassa ja ainutkertaisessa ympäristössä LumiAreenalla. Iso-Syötteen upouusi keskus tarjoaa upeat tapahtuma- ja kokouspuitteet tunturin parhaalla paikalla. Lisäksi paketoimme mielellämme kokouksen tai tapahtuman yhteyteen erilaisia tunturiaktiviteetteja ja illanviettoa.

TUNTURIKOKOUKSET ALK. 38 € / hlö

Sisältää kokoustilan puoleksipäiväksi enintään 20 henkilölle, herkullisen buffet-lounaan sekä joko aamiaisen tai iltapäiväkahvitteluhetken pienen purtavan kera. Lisäksi kahvia ja teetä on tarjolla ravintolassa kokoustamisen ajan. Catering-puolen hoitaa hotelliravintolamme, Bistoria. Kysy myös ohjatuista aktiviteeteista, vuokravälineistä ja kuljetuksista tunturiin.

kuva: Pudasjärven kaupunki, kuvaaja: Juha Nyman

Jätä tarjouspyyntö

kokouspaketit

KIDE Hotelli, Iso-Syötteen tunturiluonto sekä ravintola Bistorian palvelut tarjoavat upeat kokouspuitteet yrityksille ja ryhmille. Kokouspakettimme on varattavissa puolenpäivän kokouksista aina useamman päivän tapahtumakokonaisuuksiin. Kokouspaketteihimme sisältyvät ruokailut ja kahvittelut hotelliravintola Bistoriassa, KIDE Hotellin modernit huoneet ja kokoustilat sekä tunturiluonnon tarjoamat aktiviteetit. Suurempia tapahtumia varten on myös varattavissa uusi, hirsirakenteinen LumiAreena.

Pakettimme ovat aina räätälöiväissä juuri teidän tarpeidenne mukaan, eli paketteihin voidaan lisätä myös ylimääräisiä kokouskahvitteluja, ohjattuja aktiviteetteja tai iltaviihdykettä, kuten live-musiikkia.

Tule nauttimaan porukalla tunturimaisemista, raikkaasta ilmasta ja hyvästä olosta!

Katso pakettimme

Työhyvinvointi-, virkistys- ja asiakaspäivät

Järjestä kanssamme unohtumattomat virkistyspäivät juuri tarpeidesi mukaan räätälöitynä! Majoittuminen upeassa hotellissamme ja monipuolinen valikoima aktiviteetteja takaavat onnistuneet virkistyspäivät. Mahdollisuuksia on laskettelusta ja maastopyöräilystä yhteiseen ohjattuun toimintaan rinteessä tai luonnossa. Illan kruunaa saunominen ja illanvietto ravintola Bistoriassa. Me teemme kaikki järjestelyt, jotta te voitte keskittyä olennaiseen!

Katso lisää kokouspaketeistamme täältä. Mikäli olet tulossa viettämään virkistyspäivää, kokoustilat on mahdollista jättää paketista pois.

polttarit, hää- ja perhejuhlat

Tunturiluonnon keskellä on upea mahdollisuus juhlistaa ikimuistoisia hetkiä läheisten kanssa. Hotellikokonaisuutemme tarjoaa loistavat puitteet häille, perhejuhlille tai esimerkiksi pyöreiden juhlistamiseen. KIDE Hotellin huoneet, hotelliravintolan palvelut ja hirsisen Lumiareenan tilat yhdistyvät Iso-Syötteen juurella kauniiksi kokonaisuudeksi. Jokaisesta tilasta pääset kulkemaan toiseen sisätilojen kautta.

Lue lisää

Tilat ryhmille

Upea hirsinen LumiAreena mahdollistaa ryhmätilaisuudet jopa 500 hengelle. Tiloihin voidaan järjestää bändiesityksiä, kokouksia ja liikuntatapahtumia. Tilassa on otettu huomioon kaikki mitä erilaisissa tapahtumissa tarvitaan. Moderni tila taipuu monenlaisiin tilaisuuksiin häistä liikuntatapahtumiin loistavan akustiikkansa ja vaihdettan mattovaihtoehdon avulla.

Lisäksi KIDE Hotellin yhteydestä löytyy pienempi kokoustila, joka on soveltuva noin 10 hengen tilaisuuksille. Tila on kotoisa ja avara. Ikkunat avautuvat kauniille Luppovedelle.

 

PERUUTUSEHDOT

Varauksen minimiosallistujamäärä pitää vahvistaa 14 päivää ennen tapahtuman alkua.

Tarjouspyyntölomake

Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään: vastaamalla alla oleviin kysymyksiin autat meitä ehdottamaan juuri sinulle sopivaa kokonaisuutta. Voit myös olla meihin vapaamuotoisesti yhteydessä kidehotel@isosyote.com tai 0201 476 474.

  • Tilaisuuden ajankohta

    Kuulet ensimmäisten joukossa uusista tapahtumistamme ja varmistat parhaat edut itsellesi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa ja voit aina peruuttaa kirjeen halutessasi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.