tuba food & lounge
– iso-syöte

Kestäviä herkkuja

Teemme ruokaa intohimolla ja panostamme raaka-aineissa laatuun, arvojemme mukaista on toimia kestävän kehityksen periaatteita kunnioittaen ja vastuullisesti. Suosimme ruoanlaitossa kotimaista tuotantoa ja luomua, sekä pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon paikallisten tuottajien tarjontaa ja hyödyntämään Syötteen metsien antia. Toimintaperiaatteisiimme kuuluu myös hävikin vähentäminen. Hyödynnämme Oulun Tubassa tuhansia kiloja hedelmä- ja vihanneshävikkiä vuodessa tehden yhteistyötä paikallisen City-market yrittäjän kanssa. Pyrimme rakentamaan myös Syötteellä vastaavanlaista yhteistyötä arvojemme mukaiselle toiminnalle, jotta hyvää ruokaa ei päätyisi suotta haaskiin.

Kierrätystä ja kulttuuria

Kuten Oulun Tubassa, myös Syötteellä Tuban sisustus on koottu kierrättäen. Haluamme toimia vaalien kestävän kehityksen arvoja, joihin kuuluu kuluttamisen vähentäminen, uudelleen käyttäminen ja kierrättäminen. Astiat ja huonekalut voivat olla eri paria ja ravintolan tunnelma kivasti heikun keikun. Koemme että elämässä pitää olla väriä ja kaiken ei tarvitse olla uutta. Tarjoamme ravintolassamme myös laajan kattauksen elämyksiä ja kulttuuria. Tervetuloa nauttimaan kanssamme ikimuistoisista hetkistä, jotka ovat parhaimmillaan jaettuna! 🙂

Tuban ruokalistat

Aamiainen

aamiainen toimitetaan poikkeuksellisesti suoraan hotellihuoneen jääkaappiin ennen saapumista

 

Lounas & à la carte

Päivittäin keittolounas* sekä sesonkina buffet-lounas.

À la carte -listalla artesaaniburgereita ja artesaanipizzoja sekä Pudasjärven lammaskebbabbia, Pudasjärven poroa, Kainuun Finn Angusta, lohta ja muuta kauden kalaa saatavuuden mukaan sekä aina on tarjolla myös kasvisruokaa ja vegaanista ruokaa kauden raaka-aineista.

Lapsille tarjolla useampi vaihtoehto.

*HUOM tarkista valikoima ja aukioloajat www.tuba.fi/isosyote

 

Tuban sivusto

Alueen ravintolat kävely­matkan päässä

Iso-Syötteellä on voit valita mieluisan ravintolan lounaalle, after skille tai illalliselle monista loistavista vaihtoehdoista!