tovaglia

Kestäviä herkkuja

Tovaglia on italialaisvaikutteinen ravintola keskellä Iso-Syötettä. Tovagliassa nautit hetkestä ystävien kanssa upean luonnon ympäröimänä. Tovaglia on täynnä herkullisia makuja ja kiehtovia elämyksiä – parhaista raaka-aineista.

Jokaista suupalaa täydentää herkullinen, huolellisesti valittu juoma olipa se sitten kolaa tai coctailia.

Tovaglia on ihana paikka tavata ystäviäsi, kokoontua työporukalla tai järjestää asiakastilaisuus.

Nauti – ja ole kuin kotonasi!

Lue lisää

ruokalistat

Aamiainen

Tovaglian herkullinen aamiainen tarjoillaan päivittäin kello 8-11.
8.3 – 28.3.2021 välisenä aikana aamiainen toteutetaan take-awayna. Aamiaisen voi noutaa ravintolasta kello 8 – 11 välisenä aikana huoneessa nautittavaksi.

Tarjolla on perinteinen aamiaiskattaus höystettynä monipuolisilla herkuilla. Mukana vaihtelevia makuja aktiiviiseen päivään tunturissa, ja yleensä aamiaiselta löytyy muun muassa leipää, karjalanpiirakoita, croissantteja, lihapullia, nakkeja, juustoja, leikkeleitä, vihanneksia, salaattia, puuroa, makeita piirakoita, muroja, mysliä, jugurttia, siemeniä, kahvia teetä ja mehuja.

Aamiainen sisältyy huonehintaan.

 

Lounas & à la carte

Arkisin lounasta kello 11-15.
Keittiö avoinna sunnuntaista torstaihin 11 – 19.30 ja perjantaisin sekä lauantaisin kello 21 saakka. Lounaaseen kuuluu aina kattava salaattipöytä, lämmin ruoka, juomat, sekä leivät.

À la carte -listalla herkullisia pastoja, lasagnea ja muita italialaisia herkkuja.

Lapsille tarjolla italian herkkujen lisäksi hampparia ja sipsejä.

8.3 – 28.3.2021 välisenä aikana ravintola palvelee normaalisti mutta vain take-awayna. Voit noutaa ravintola-annoksesi huoneeseen ja nauttia illallista huoneessa upein tunturimaisemin.

Katso menu

Alueen ravintolat kävely­matkan päässä

Iso-Syötteellä on voit valita mieluisan ravintolan lounaalle, after skille tai illalliselle monista loistavista vaihtoehdoista!