ILLALLINEN, REMAKKA STAND UP KEIKKA JA YÖ TUNTURISSA

Tule nauttimaan yhden yön elämys tunturiin! Varaa paketti ja varmista, että koko vierailusi tarjoaa elämyksiä. Keikkapaketteihimme kuuluu myöhäinen ulos-kirjautuminen huoneesta, illallinen ja pientä extraa, kuten alkumalja. Lue lisää paketista alta. Keikka on perjantaina 21.2.2020.

 

 

YHDEN YÖN ELÄMYS TUNTURISSA 

KIDE Hotelli tarjoaa nyt elämyksellisen yön Iso-Syötteen tunturimaisemissa. Nauti herkullisesta ruuasta tunnelmallisessa Tuba-ravintolassa, käy nauramassa vatsa kipeäksi Remakka stand up-keikalla ja vietä yö KIDE Hotellissa.

Pakettiin kuuluu:

  • Yö KIDE Hotellissa
  • Burger buffet alkumaljalla
  • Remakka Stand up-keikkalippu
  • Myöhäinen ulos-kirjautuminen (klo.12)
HINTA: ALKAEN 107€/HLÖ

Aika: 21-22.2.2020

Varausohjeet tämän sivun alaosasta

burger buffet ravintola Tubassa 

Yhden yön musiikkielämys tunturissa-pakettiin kuuluu burger buffet hotellin ravintola Tubassa. Lisäksi Iso-Syötteen Tuban á la carte listalta löydät sopivat herkut kaikkiin tilanteisiin. Tuballa panostetaan käsityötaidon vaalimiseen kaikessa ruoanlaitossa.

Burger buffetin herkulliset artesaaniburgerit valmistuvat oman keittiön käsin leivotuista sämpylöistä, laadukkaasta suomalaisesta rotukarjan pihvilihasta, tuoreista raaka-aineista ja innovatiivisista ratkaisuista. Myös kasvisversio saatavilla Tuban omalla härkäpapupihvillä.

Listalta löytyy myös herkulliset pizzat. Tuban pizzojen pohja on oma yhdeksän vuotta vanhaan hapanjuureen leivottu herkku, joka on sekoitus Napolilaista ja Amerikkalaista pizzakulttuuria. Jauhoina käytetään Utäjärvisen Kinnusen Myllyn vehnäjauhoja sekä aitoja Italialaisia 00-jauhoja.

Lisäksi Tuban á la carte listalta löydät laadukkaita ja monipuolisia vaihtoehtoja, paikallisella tunnelmalla ja kulttuurilla höystettynä.

Tutustu á la carte-listaan

Live-musiikkia tunturin uudella LumiAreenalla

Pakettiin kuuluu myös keikkalippu Kinky Carnival Burlesque -ryhmän esitykseen! Show on LumiAreenalla pe 21.2.2020 klo. 21 alkaen. Pääset suoraan ravintola Tuban sisätiloista nauttimaan musiikista areenalle. Sekä Tuba-ravintola, että LumiAreena löytyvät Iso-Syötteen eturinteen kupeesta.

LumiAreenan upea iso sali tarjoaa mahdollisuuden järjestää tapahtumia isoillekin joukoille. Olipa mielessä häät, keikat, asiakas- tai yleisötapahtuma niin LumiAreenalla se onnistuu!

Katso Iso-Syötteen tapahtumakalenterista tarkemmat tiedot tulevista tapahtumista:

Tapahtumakalenteri

Miten pääsen varaamaan yhden yön tunturipaketin?

  • Klikkaa suoraan varauskalenteriin joko alla olevasta linkistä tai sivun oikeassa yläkulmassa olevasta ”varaa”-painikkeesta
  • Valitse oikeat päivämäärät varauskalenterista
  • Valitse KIDE-huone ja paina ”näytä hinnat”
  • Valitse artistipaketti

Klikkaa varauskalenteriin tästä