vietä tunnelmalliset pikkujoulut tunturissa

Yritysten pikkujoulut upeissa tunturimaisemissa. Onnistuneen tapahtuman varmistavat KIDE Hotelli ja hotelliravintola Tovaglia. Myös hirsirakenteinen LumiAreena sijaitsee hotellin yhteydessä ja mahdollistaa turvalliset pikkujoulut isommallekin porukalle. Suosimme pieniä 5-15 hengen ryhmiä.

ikimuistoiset pikkujoulut tunturissa – turvallisesti

pikkujoulu alkaen 92€/hlö

Tänä vuonna pikkujoulut eivät näytä tai tunnu samalta kuin ennen, sillä ne vietetään upeissa tunturimaisemissa Iso-Syötteellä! Meillä nautitte hyvistä ruuista, hauskoista aktiviteeteistä, kauniista maisemista ja hotellin pehmeistä sängyistä. Aamun voi aloittaa virkeänä ja kiireettömänä. Hotellin tilava kokonaisuus mahdollistaa pikkujoulut turvallisissa oloissa. Suosimme pieniä ryhmiä. Huomioimme tilaisuuksissa THL:n ohjeistukset.

Pikkujoulupakettiin kuuluu:

  • Tervetuliasglögi
  • Kolmen ruokalajin pikkujouluateria
  • Hotelliyö aamiaisella
  • Halutessa lisättävissä valinnainen aktiviteetti

Jätä tarjouspyyntö

 

nauti tunturista yhdessä työkavereidesi kanssa

Pikkujoulutunnelmaa viritellään alkuillasta talon tarjoamalla tervetuliais-glögillä hotellin uudessa loungessa. Tunnelmallinen lounge on varusteltu mukavin sohvaryhmin, pelein ja upeisiin maisemiin avautuvin ikkunin. Samassa tilassa sijaitseva ravintola Tovaglialla on tarjolla herkullinen pikkujoulumenu.

Hinnat:

92€/hlö/kahden hengen huoneessa
127€/hlö/yhden hengen huoneessa

Jätä tarjouspyyntö

 

pikkujoulumenu

Tarjoillaan hotelliravintola Tovagliassa.

***

Leipä ja levite
Raikasta vihersalaattia ja rosollia
Sienisalaattia
Kalalautanen

***

Joulukinkkua, herneitä ja sinappikastiketta
Keitettyjä perunoita ja voi sulaa
Jouluisia laatikoita

***

Jälkiruokavalikoima
Kahvi ja tee

aktiviteetit

Hotellin sijainti Iso-Syötteen keskuksessa mahdollistaa monipuoliset elämysmahdollisuudet erilaisille ja eri kokoisille ryhmille. Lähde mukaan ohjatulle fatbike-safarille tai varaa tiimihenkeä kohottava Tunturin Valloitus -ryhmäaktiviteetti. Rinteiden ja laskettelukauden avauduttua voit terästää rinnetaitojasi ammattilaisen opastuksella. Räätälöimme juuri teidän tarpeitanne vastaavat aktiviteetit pikkujoulupakettiin.

Tekemistä pikkujouluihin:

Fatbike-safari 45€/hlö
Tunturin Valloitus 15€/hlö

Minimiosallistujamäärä aktiviteetteihin on 8 hlö.

——————–

Lisäksi voit varata tilaussaunat:

125€/sauna/2h
250€/kaksi saunaa/2h

Lue lisää aktiviteeteista

Turvallisuus ja peruutusehdot

Varauksen minimiosallistujamäärä pitää vahvistaa 14 päivää ennen tapahtuman alkua. Mikäli sinulla on koronan oireita peruthan osallistumisesi tapahtumaan. Mahdollistamme kaikille turvavälit ja toimimme THL:n hygieniasuositusten mukaisesti. Noudatamme viranomaisten ja THL:n ohjeistuksia. Muistathan myös henkilökohtaisen vastuusi noudattaa turvavälejä ja hygieniasuosituksia tapahtumassa.

Jätä tarjouspyyntö