vietä tunnelmalliset pikkujoulut tunturissa

Yritysten pikkujoulut upeissa tunturimaisemissa. Onnistuneen tapahtuman varmistavat KIDE Hotelli ja hotelliravintola Tovaglia. Hotellin yhteydessä sijaitseva hirsirakenteinen LumiAreena mahdollistaa turvalliset pikkujoulut isommallekin porukalle. 

ikimuistoiset pikkujoulut tunturissa

pikkujoulut alkaen 92€/hlö

Tänä vuonna pikkujoulut eivät näytä tai tunnu samalta kuin ennen, sillä ne vietetään upeissa tunturimaisemissa Iso-Syötteellä! Pikkujoulutunnelmaa viritellään alkuillasta talon tarjoamalla tervetuliaisglögillä hotellin upeassa loungessa. Tunnelmallinen lounge on varusteltu mukavin sohvaryhmin sekä upeisiin maisemiin avautuvin ikkunoin. Hotelliravintola Tovaglia tarjoilee ruokia ja juomia sekä loungen että ravintolan puolelle, jossa ryhmänne nauttii myös herkullisen pikkujouluaterian. Huomioimme tilaisuuksissa THL:n ohjeistukset.

Pikkujoulupakettiin kuuluu:

  • Tervetuliasglögit
  • Kolmen ruokalajin pikkujouluateria
  • Hotelliyö aamiaisella

Lisäksi pakettiin on mahdollista lisätä aktiviteetti, pyörävuokraus tai tilaussauna.

Hinnat:

92€/hlö/kahden hengen huoneessa
127€/hlö/yhden hengen huoneessa

Jätä tarjouspyyntö

aktiviteetit

Hotellin sijainti Iso-Syötteen keskuksessa mahdollistaa hauskat elämysmahdollisuudet kaiken kokoisille ryhmille. Raikkaassa ulkoilmassa vietetyt aktiviteetit kohottavat ryhmähenkeä ja tunnelmaa. Saatavilla on asiantuntevan ohjaajan vetämiä fatbike-safareita sekä vuokrapyöriä omatoimiseen ulkoiluun ryhmänne kesken.

100min fatbike-safari 60€/hlö
Fatbikevuokraus 35€/hlö/3h
E-Ftbikevuokraus 45€/hlö/3h

Fatbike-safari on saatavilla sekä tavallisilla että sähköavusteisilla fatbikeilla. Minimiosallistujamäärä 4 hlö.

Tilaussaunat

Vaikka hotellin saunat ovat avoinna kaikille hotellin asiakkaille päivittäin, on yksityisissä saunavuoroissa aina oma hohtonsa ja tunnelmansa. Mikään ei kruunaa ulkoiluaktiviteettien parissa vietettyä iltapäivää tai sulata herkullista pikkujouluateriaa paremmin kuin kunnon sauna ja virkistävät saunatauot hotellin takapihalle avautuvalla terassilla.

125€/sauna/2h
200€/kaksi saunaa/2h

Jätä tarjouspyyntö

pikkujoulumenu

Alkupalaksi ja lisukkeeksi:

Leipä ja levite
Raikasta vihersalaattia ja rosollia
Sienisalaattia
Kalalautanen

Pääruuaksi:

Joulukinkkua, herneitä ja sinappikastiketta
Keitettyjä perunoita ja voisulaa
Jouluisia laatikoita

Jälkiruuaksi:

Herkullinen jälkiruokavalikoima
Kahvi ja tee

Jouluateria tarjoillaan hotelliravintola Tovagliassa.

Turvallisuus ja peruutusehdot

Varauksen minimiosallistujamäärä pitää vahvistaa 14 päivää ennen tapahtuman alkua. Mikäli sinulla on koronan oireita peruthan osallistumisesi tapahtumaan. Mahdollistamme kaikille turvavälit ja toimimme THL:n hygieniasuositusten mukaisesti. Noudatamme viranomaisten ja THL:n ohjeistuksia. Muistathan myös henkilökohtaisen vastuusi noudattaa turvavälejä ja hygieniasuosituksia tapahtumassa.

Jätä tarjouspyyntö