kide hotellin asukkaille iso-syötteen hissiliput edullisemmin

Ski-in KIDE Hotelli on laskettelijan valinta, sillä hotellin asukkaana saat Iso-Syötteen hissiliput edullisemmin. Katso etuhinnat täältä. 
Voit ostaa edullisemmat hissiliput varausvaiheessa lisäpalveluna, tai voit hyödyntää alekoodia myöhemmin lomasi aikana verkkokaupassa osoitteessa isosyote.fi. Lähempänä lomaasi saat tervetulokirjeen sähköpostiisi, josta löydät alennuskoodin. Iso-Syötteen verkkokaupan käyttö on helppoa ja nopeaa.

Pääsiäisenä yö KIDE Hotellissa: 

148€/2hh*

(Voimassa 1.-4.4.2021)

*kahden hengen huone. Huoneissa mahdollisuus lisävuoteeseen, jonka voit ostaa varausvaiheessa valitsemalla oikean henkilömäärän. Voit varata myös edullisemman perhepaketin, jossa saat kaksi toisiinsa yhdistettävää linkkihuonetta edullisempaan hintaan. Katso lisää alta.

edullisempi perhepaketti

KIDE Hotellista löytyy perheille sopivia linkkihuoneita, joista toinen huone -50% alennuksella. 

Miten pääsen varaamaan perhepaketin?
Lähetä s-postia suoraan osoitteeseen kidehotel@isosyote.com ja kerro viestissäsi mille ajankohdalle haluat tehdä varauksen, majoittujien nimet ja yhteystietosi.

Varaa

hotelli rinteiden juurella, talvireittien varrella

Ski-in KIDE Hotelli sijaitsee rinteiden juurella, Iso-Syötteen sydämessä. Suoraan hotellilta pääset niin laduille kuin muille talvireiteille. Iso-Syötteen rinteet sijaitsevat kivenheiton päässä. Muut palvelut ravintoloista ruokakauppaan löytyvät myös aivan vierestä.

Huoneissa on laadukas Unikulman sänky, joka takaa pehmeät unet aktiivisen päivän jälkeen. Lisävuode mukaan luettuna huoneessa on kolme makuupaikkaa. Huoneesta löytyy myös hyvin varustettu keittiö, jonka yhdistelmäuunissa voit lämmittää ruoan tai paistaa vaikka pannukakun! Astianpesukone, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin kuuluvat varustukseen.

Huoneen yksityiskohdat on mietitty palvelemaan aktiivista lomailijaa. Märät lasketteluvälineet hoituvat kuntoon kylpyhuoneen kuivauskaapissa, eteisen hyllyistä taas löytyy reilusti tilaa kypärille, hanskoille ja laskettelulaseille. Huoneissa on myös oma parveke upealla tunturinäköalalla.

Varaa

pääsiäisen tapahtumat koko perheelle 

Iso-Syötteen pääsiäinen on ainutlaatuisia koko perheen tapahtumia täynnä. Luvassa on leikkimielisiä kisoja rinteessä, kuten Mustin ja Lystin crossikisat. Iso-Syöte valittiin vuoden hiihtokouluksi 2020, ja pääsiäisenä ehtiikin hyvin aloittamaan ensikokeilut lumilajeihin. Entä oletko kuullut maskottiporoistamme? Musti ja Lysti asustelevat hiihtokeskuksen tuntumassa omassa aitauksessaan.

Pääsiäisenä luvassa on muun muassa:

  • Mustin ja Lystin pujottelukisa
  • Lumilautatesti alle 7-vuotiaille
  • Ministreet jamit
  • Crossikisat
  • Pääsiäismunien etsintää

Ja paljon muuta kivaa! Huomioimme tapahtumissa ensisijaisesti THL:n sekä aluehallintoviraston ohjeistukset. Lue lisää tapahtumista suoraan syote.fi tapahtumakalenterista.

Varaa

turvallisuus ja JOUSTAVAT MUUTOSEHDOT

Paketissamme noudatetaan joustavia muutosehtoja. Tämä tarkoittaa sitä, että voit muuttaa varaustasi maksutta 48h ennen varauksesi alkua. Voit muuttaa paketin majoituksen toiseen valitsemaasi ajankohtaan, huomioiden, että hotellissa on tilaa tuolloin. Muuttaessasi varaustasi, paketin ohjelma jää pois. Muut peruutukset käsittelemme tapauskohtaisesti. Muutospyynnöt tulee tehdä osoitteeseen kidehotel@isosyote.com. Muutoin noudatamme yleisiä varausehtoja.

Seuraamme tiiviisti viranomaisten suosituksia ja toimimme niiden mukaisesti. Lue lisää turvallisuudesta hotellissamme täältä.

Varaa 

luksusta lomaan

Hemmottele itseäsi ja majoitu lomalla ylellisissä Kuuru-lasikattosviiteissä. Upeat Kuuru Tunturilaakso-sviitit sijaitsevat nimensä mukaisesti tunturiluonnon keskellä vain muutaman minuutin matkan päässä KIDE Hotellilta. Sviitit ovat todellinen elämys, jossa yhdistyy luonto ja luksus. Sviitin lasikatosta ja lasisista seinistä pääset ihailemaan ympäröivää luontoa, ja öisin voit ihailla ympöröivää tähtitaivasta suoraan pehmeästä vuoteestasi. Sviiteistä löytyy oma hyvin varusteltu keittiö. Lisäksi parhaat kansallispuiston reitit ovat aivan vieressä. KIDE Hotellin aamiainen sisältyy huonehintaan.

Varaa sviitti