Mercedes Benz Freestyle Ski tour iso-syötteellä

 

Tervetuloa majoittumaan kisojen ajaksi Iso-Syötteen KIDE Hotelliin. KIDE Hotelli on ski-in hotelli eturinteiden juurella, josta pääset helposti mukaan kisan tapahtumiin.

Viikonloppu alkaa perjantaina kisatreeneillä, lauantaina kisataan slope style ja sunnuntaina big air. Lisätietoja tapahtumasta Ski Sport Finlandin sivuilta.

Aika: 7-9.2.2020

saavu julkisilla


Iso-Syötteelle pääset helposti julkisilla, ensin lentämällä tai junailemalla Ouluun. Oulunsalon lentoasemalta ja Oulun rautatieasemalta suoraan tunturiin ja takaisin kuljettaa Syöte Express torstaisin, perjantaisin ja sunnuntaisin. Lähtö lentoasemalta klo 17.30 ja rautatieasemalta klo 17.50. Lisäksi joka arkipäivä vakiovuoro Oulun linja-autoasemalta Iso-Syötteelle lähtee klo 14.40. Tarkista aikataulut ja lippujen hinnat matkahuollon sivuilta: www.matkahuolto.fi 

 

Älä jää rinteeseen makaamaan –majoitustarjous!

KIDE huoneissa nukut pehmeissä vuoteissa ja valmistaudut seuraavaan päivään. Pakettiin kuuluu iltasauna sekä Loungen käytön. Huoneessa täysi keittiövarustus ja mm. kuivauskaappi laskukamoille.

Mersu Tour kiertueelle osallistujana saat KIDE Hotellista huoneen erikoishintaan.

Varatessasi huoneita käytä koodia: mercedes

Hintaa voivat hyödyntää myös kannustusjoukot! Tarjous on voimassa 6-9.2.2020.

Varaa

hissilipputarjous kilpailun osallistujille

Kilpailun osallistujille on lisäksi tuntuvat alennukset monen päivän hissilipuista:

2 päivää:

aikuiset 58€ (norm. 73€)
nuoret 55€ (norm.69€)
lapset  36€ (norm.45€)

3 päivää:

aikuiset 80€ (norm. 99€)
nuoret 74€ (norm.93€)
lapset 52€ (norm.65€)

Osta hissiliput suoraan Iso-Syötteen rinnetoimistosta! 

Kännykällä huoneisiin

Digitaalisuutta voimakkaasti hyödyntävässä uudessa hotellissa huoneen avaimena toimii kännykkäsi,  jolla pääset myös maksuttomaan varusteiden säilytystilaan ja lautahuoltotilaan.

Hissien ja hotellin väliin on valmistunut myös runsaasti pysäköintitilaa ja hotellin asiakkaana sinulle kuuluukin huoneellesi varattu parkkiruutu.

Tervetuloa!