laskettelukauden avajaiset
iso-syötteellä 8.-10.11.

rinnekauden avausviikonloppu

Hiihtokeskus Iso-Syötteen laskettelukausi alkaa lauantaina 9.11. klo. 10. Tervetuloa nauttimaan kauden avauslaskuista ja tutustumaan uudistuneeseen Iso-Syötteeseen!

Myös Luppoveden ensilumenlatu on avoinna hiihtäjille. Luppoveden rantaa ja lumista metsämaisemaa pääsee ihastelemaan suksilla suuntaansa 1,3 km pätkän. Ensilumenlatu avattiin 2.11.

Lauantai

Rinne avoinna klo 10-17.
Tuba Food & Loungessa lounas ja Syötebuffet-illallinen.

Sunnuntai 

Herkullinen aamiainen ravintola Tubassa klo 7.30-10.00 (hotellin asiakkaille 16,50 € tai huonevarauksen yhteydessä 15 €).

Rinne avoinna klo 10-15.

Tervetuloa!

Viikonlopun hinta

164 € sisältää yöpymisen kahdelle, kahdeksi yöksi KIDE-huoneessa, sekä kahden päivän lasketteluliput kahdelle hiihtokeskus Iso-Syötteellä.

Varaa huone normaalisti verkkokaupastamme, saat linkin hissilippujen lunastamiseen sähköpostiisi.

Voit tulla Iso-Syötteelle jo torstaina ja majoittua KIDE Hotelliin edullisesti vain 82 €. Nauti perjantaina vaikkapa hiihtolenkistä Luppoveden ensilumenladulla!

LAADUKASTA UNTA

Majoitus tapahtuu uuden KIDE Hotellin pehmeissä Unikulman vuoteissa Iso-Syötteen parhaalla paikalla.

Huonehintaan kuuluu majoituksen lisäksi pääsy hotellin Lounge -tilaan, pääsy lukittavaan varustesäilöön auloissa, huonekohtainen pysäköintiruutu, yhteissauna sekä tietysti ihana ja hyvin varusteltu hotellihuone upealla näköalalla.

Huonevarustukseen kuuluu täysin varusteltu keittiö laitteineen ja astioineen, joten pientä hiukopalaa voit valmistaa myös itse huoneessasi. Tunturimarketista täydennät helposti tarvittavat raaka-aineet.  Urheilu on huomioitu jokaisessa hotellihuoneessa ja varusteluun kuuluu kuivauskaappi ja runsaasti säilytystilaa.