LUMINEN ELÄMYS TUNTURISSA -kokousPAKETTI

ALKAEN 108 € / HLÖ

Lähde Iso-Syötteelle nauttimaan kokoustamisen lomassa upeista laskettelurinteistä, hiihtoladuista sekä kauniista tunturimaisemista. Modernien kokoustilojen ja majoitusratkaisuiden lisäksi tarjoamme fatbike-safareita, lumikenkävaelluksia sekä hauskoja oppitunteja laskettelunopettajan kanssa. Eksotiikkaa kaipaaville järjestämme myös husky- ja moottorikelkkasafareita.

Päivä alkaa mukavasti yhteisellä aamiaishetkellä. Tämän jälkeen voidaan siirtyä kokoustiloihin nauttimaan tunturimaisemista ja keskittyä päivän teemaan. Iltapäivän kahvittelujen jälkeen on hyvä aika tuulettaa ajatuksia ottamalla pyörän tai sukset alle.

Lisäpalveluna pakettiin voidaan lisätä myös yksityissauna ja suurempi kokoustila LumiAreena. Lisäksi lumikengät, fatbike-pyörät tai muut varusteet on mahdollista vuokrata käyttöön. Aktiviteettimme ovat saatavilla sekä omatoimisina että ohjattuina.

Huomioi, että pakettimme ovat räätälöitävissä tarpeidesi mukaan.

Esimerkkipaketti sisältää:

Päiväkokous + majoitus
 • Kokoustila ja -järjestelyt päiväksi klo 8:00–16:00
 • 1 yön majoitus KIDE Hotellissa
 • Aamiaiset (tulo- ja lähtöpäivänä)
 • Buffet-lounas ravintola Bistoriassa
 • KIDE Coffee break (kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa)
 • Kokouksen ajan kahvia ja teetä tarjolla ravintolassa
 • Saunominen hotellin yleisellä saunavuorolla klo 18–21

HINNAT alkaen:

108 € / hlö / 2hh
158 € / hlö / 1hh

Voit varata myös puolenpäivän kokouspaketin joko aamu- tai iltapäivälle. Kokoustilojen lisäksi amupäivän kokouspaketti sisältää aamiaisen ja lounaan kun taas iltapäivän paketti lounaan ja kahvitauon tarjoiluineen. Lomakaudet saattavat vaikuttaa hintoihin.

Haluaisitko vielä esimerkiksi varata yksityisen saunaillan tai muuta aktiviteettia kokouksen yhteyteen? Ole yhteydessä, niin me järjestämme.

(kuva: Pudasjärven kaupunki, kuvaaja: Juha Nyman)

Varaa

 

kesäkokous tunturissa -paketti 

alkaen 98 € / hlö

Upea kansallispuisto avautuu loistoonsa myös kesällä! Pistä ideariihi pystyyn kotakahveilla, tai vuokraa fatbike-pyörät ja lähde tutkimaan kesäistä tunturiluontoa. Myös muutama vuosi takaperin avattu Iso-Syöte Bike Park palvelee yrityksiä ja ryhmiä aina aloittelijoista pyöräilyn harrastajiin. Tutustu ryhmien suosimiin Bike Park -ohjauksiin!

Kokouspäivän voi aloittaa energisöivällä aamiaisella KIDE Hotellin ravintola Bistoriassa, josta pääsee helposti siirtymään kokoustiloihin päivän agendan äärelle. Sään salliessa buffet-lounas ja päiväkahvit voidaan nauttia ravintolan tilavalla terassilla tunturiluonnon ympäröimänä. Kokouksen päätyttyä on hyvä aika siirtyä virkistäytymään aktiviteettien pariin ja hengittää raikasta tunturiluonnon ilmaa. Päivä päättyy rentoihin löylyihin ja yöhön mukavassa KIDE Huoneessa.

Huomaathan, että pakettimme ovat räätälöitävissä tarpeidenne mukaan!

 

Esimerkkipaketti sisältää:

Päiväkokous + majoitus
 • Kokoustila ja -järjestelyt päiväksi klo 8:00–16:00
 • 1 yön majoitus KIDE Hotellissa
 • Aamiaiset (tulo- ja lähtöpäivänä)
 • Buffet-lounas ravintola Bistoriassa
 • KIDE Coffee break (kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa)
 • Kokouksen ajan kahvia ja teetä tarjolla ravintolassa
 • Saunominen hotellin yleisellä saunavuorolla klo 18–21

HINNAT alkaen:

98 € / hlö / 2hh
138 € / hlö / 1hh

Lisäpalveluna pakettiin voidaan lisätä myös yksityissaunavuoro, aktiviteetteja ja suurempi kokoustila, LumiAreena. Lisäksi teidän on mahdollista vuokrata käyttöönne laadukkaat fatbiket, sähköpyörät ja maastopyörät sekä muut varusteet. Aktiviteettimme ovat saatavilla sekä omatoimisina että ohjattuina. (kuva: Pudasjärven kaupunki, kuvaaja: Juha Nyman)

Varaa

 

Tarjouspyyntölomake

Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään: vastaamalla alla oleviin kysymyksiin autat meitä ehdottamaan juuri sinulle sopivaa kokonaisuutta. Voit myös olla meihin vapaamuotoisesti yhteydessä kidehotel@isosyote.com tai 0201 476 474.

 • Tilaisuuden ajankohta

  Kuulet ensimmäisten joukossa uusista tapahtumistamme ja varmistat parhaat edut itsellesi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa ja voit aina peruuttaa kirjeen halutessasi.
 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.