LUMINEN ELÄMYS TUNTURISSA -kokousPAKETTI

ALKAEN 95€/HLÖ

Tule nautimaan upeista Iso-Syötteen rinteistä laskettelun merkeissä, tarjoamme fatbikesafareita, lumikenkävaelluksia sekä hauskoja oppitunteja lasketteluvalmentajan kanssa. Eksotiikkaa kaipaaville järjestämme myös huskysafareita.

Päivän voi aloittaa kotiruokalounaalla ravintola Tovagliassa. Tämän jälkeen voidaan siirtyä kokoustiloihin nauttimaan tunturimaisemista ja keskittyä päivän teemaan. Iltapäiväkahvien jälkeen voidaan hypätä vaikka laskettelurinteeseen tai hiihtoladulle.

Lisäpalveluna pakettiin voidaan lisätä myös yksityissauna ja suurempi kokoustila LumiAreena. Lisäksi lumikengät, fatbike-pyörät tai muut varusteet on mahdollista vuokrata käyttöön. Aktiviteettimme ovat saatavilla sekä omatoimisina että ohjattuina.

Huomioi, että pakettimme ovat räätälöitävissä tarpeidesi mukaan.

Paketti sisältää

Lounas hotelliravintola Tovagliassa
Pieni kokoustila (koko päivä)
Iltapäiväkahvit
Hotelliyö KIDE Hotellissa
Aamiainen Tovagliassa

Hinnat (alkaen):

95€/hlö/ 2hh
145€/hlö/ 1hh

Voit varata myös puolenpäivän kokouspaketin. Tässä paketissa valitset joko aamiaisen tai lounaan. Lomakaudet saattavat vaikuttaa hintoihin.

Haluaisitko vielä esim. saunaillan kylkeen tarjoilut? Me järjestämme.

(Kuva Pudasjärven kaupunki, kuvaaja Juha Nyman.)

Varaa

 

kesäkokous tunturissa -paketti 

alkaen 81€/hlö

Upea kansallispuisto avautuu loistoonsa myös kesällä! Pistä ideariihi pystyyn kotakahveilla, tai vuokraa fatbike-pyörät ja lähde katselemaan kesäluontoa. Myös viime kesänä avattu Bike Park palvelee sekä alottelijoita että konkareita.

Päivä voi alkaa yhteisellä lounaalla ravintola Tovagliassa. Sään salliessa tämä voidaan nauttia ravintolan tilavalla terassilla tunturiluonnon ympäröimänä. Tämän jälkeen voidaan siirtyä kokouksiin ja aktiviteetteihin. Päivä päättyy yöhön KIDE Hotellissa.

Huomioi, että pakettimme ovat räätälöitävissä tarpeidesi mukaan.

 

Paketti sisältää

Lounas hotelliravintola Tovagliassa
Pieni kokoustila (koko päivä)
Iltapäiväkahvit
Hotelliyö KIDE Hotellissa
Aamiainen Tovagliassa

Lisäpalveluna pakettiin voidaan lisätä myös yksityissauna ja suurempi kokoustila LumiAreena. Lisäksi fatbike-pyörät tai muut varusteet on mahdollista vuokrata käyttöön. Aktiviteettimme ovat saatavilla sekä omatoimisina että ohjattuina. (Kuva: Pudasjärven kaupunki, kuvaaja Juha Nyman.)

Hinnat:

81€/henkilö 2hh
111€/henkilö 1hh

Varaa

 

Tarjouspyyntölomake

Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään: vastaamalla alla oleviin kysymyksiin autat meitä ehdottamaan juuri sinulle sopivaa kokonaisuutta. Voit myös olla meihin vapaamuotoisesti yhteydessä kidehotel@isosyote.com tai 0201 476 474.

  • Tilaisuuden ajankohta

    Kuulet ensimmäisten joukossa uusista tapahtumistamme ja varmistat parhaat edut itsellesi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa ja voit aina peruuttaa kirjeen halutessasi.