Kaksi lomailee, yksi maksaa

Majoitus ja hissiliput kahdelle vain 166€! Lue lisää paketista alta.

Kaksi lomailee, yksi maksaa -paketti tarjoaa mahdollisuuden nauttia lomasta, yhdessäolosta ja upeista maisemista edullisesti ja turvallisesti. Tämä paketti on teille, arjen pakolaisille, joiden sielu ja mieli janoaa päästä rinteisiin ja kauniin tunturiluonnon keskelle. Ota mukaan kumppanisi, paras ystäväsi, sisaresi tai vaikka toinen vanhempasi ja lähde tunturiseikkailulle.

Paketti on voimassa 14.3.2021-31.3.2021. ja 4. – 30.4.2021
HUOM tarjouspaketteja on myynnissä rajallinen määrä.

Varaukset suoraan varaukset-sivulla.

paketti sisältää

  • Yön KIDE Hotellissa
  • Aamiainen kahdelle
  • Päivän hissiliput Iso-Syötteen rinteisiin kahdelle
  • Buffetlounaan kahdelle hotelliravintola Tovagliassa
166€/2hh/yö

Hintaan sisältyy myös:

  • Fast chek-in
  • Huippunopea nettiyhteys
  • Oma, numeroitu parkkipaikka
  • Sauna
  • Suksien säilytyshuoneen käyttö hotellin aulassa
  • Suksenhuoltotilan käyttö

Varaukset suoraan varaukset-sivulla.

Monipuoliset rinteet kansallispuiston sydämessä

Iso-Syötteen 17 rinteestä jokainen löytää takuulla mieluisensa! Hiihtokeskuksen etupuolelta löytyy siniset nautiskelurinteet sekä Suomen pisin parkki! Lumimaan puolelta löytyy lyhyemmät, etenkin lasten ja ensikertalaisten suosiossa olevat perherinteet, sekä MiniStreet, jossa myös kokemattomat freestylestä kiinnostuneet voivat kokeilla suksiaan ja lautojaan hyppyreissä mukavasti ja turvallisesti. Iso-Syötteen takarinteet ovat väreiltään punaisia ja mustia sporttirinteitä, eikä sovi unohtaa muutama talvi sitten avattua FreerideParkia, jossa pääosassa on oma mielikuvitus, eikä valmiita laskulinjoja ole erikseen tehty.

Varaukset suoraan varaukset-sivulla.

Ski-in KIDE Hotelli ja huoneet

KIDE Hotellissa majoitut turvallisesti. Käytössäsi on chek-in -automaatti, jotka mahdollistavat sisäänkirjautumisen ilman ihmiskontakteja. Jokaisesta huoneesta löytyy pehmeä Unikulman sänky, oma täysin varusteltu keittiö sekä tilava kuivauskaappi, jonka ansiosta pieni kastuminen rinteissä ei haittaa alkuunkaan!

Hotellin yhteydestä löytyy myös kuntosali, saunatilat sekä hotelliravintola Tovaglia, joka tarjoaa herkullista italialaishenkistä ruokaa.

Sijainti rinteiden juurella mahdollistaa vaivattoman ja autottoman liikkumisen hotellin, rinteiden, Tunturi Marketin sekä alueen ravintoloiden välillä. Huoneistokäytävistä on suora pääsy raikkaaseen ulkoilmaan.

VARAA

TURVALLISUUS

Kaikkien turvallisuus on meille KIDE Hotellissa ykkösprioriteetti. Seuraamme tiiviisti viranomaisten sekä THL:n suosituksia ja toimimme niiden mukaisesti.

Hotellissamme on mahdollisuus ihmiskontaktittomaan sisäänkirjautumiseen check-in automaatin kautta. Olemme myös tehostaneet desinfiointia ja siivousta kaikissa hotellin tiloissa, jonka lisäksi suosimme lähtökohtaisesti kortti- ja lähimaksuja. Muistathan myös henkilökohtaisen vastuusi henkilökohtaisesta käsihygieniasta sekä turvavälien säilyttämisestä.

Lue lisää järjestelyistämme