ohjelma

Yhteistyössä sporttioravat

Pe 14.5.

16.00 Leirin info, tutustuminen ja juoksutekniikkaharjoitus osa 1/2, sauna halukkaille
18.30 Päivällinen omatoimisesti
20.00 Liikkuvuusharjoitus ulkona/liikuntasalissa (säävaraus)
Iltapala omatoimisesti

La 15.5.

8.00 Aamupala
9.30 Juoksutekniikkaharjoitus osa 2/2 ja kevyt juoksu-kävelylenkki
12.00 Lounas
13.00 Luento harjoittelusta ja ravitsemuksesta
15.30 Lihaskuntoharjoitus, kevyt juoksukävelylenkki ja sauna halukkaille
18.00 Päivällinen omatoimisesti
19.30 Liikkuvuusharjoitus ulkona/liikuntasalissa (säävaraus)
Iltapala omatoimisesti

Su 16.5.

8.00 Aamupala
9.30 Pitkä lenkki juoksu-kävely/sauvakävely
12.00 Lounas ja leirin lopetus

Juoksuharjoitukset pyritään toteuttamaan ulkona poluilla ja muilla reiteillä sääolosuhteiden niin salliessa.

Luennoilla turvallisuussyistä maskipakko.

 Varausta tehdessäsi valitse varauskalenterissamme oikea ajankohta ja KIDE-huone.

Varaa

ohjaajina maija ja jani oravamäki

Maija ja Jani Oravamäki ovat yhdessä liikuttaneet kuntoilijoita ja kilpaurheilijoita jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Maija on kestävyyslajien monitaituri, joka on voittanut useita Suomen mestaruuksia eri lajeissa, edustanut Suomea EM- ja MM-kisoissa ja kiertänyt maailmaa seikkailu- ja urheilutapahtumissa.

Jani on kokenut kestävyysvalmentaja ja työskentelee hyvinvointialalla työikäisten kuntouttavien parissa.

hinnat ja varaus

Pakettiin kuuluu ohjelman lisäksi kahden yön majoitus KIDE Hotellissa aamiaisella, sekä lounas lauantaina ja sunnuntaina. Kaikissa huoneissa on keittiö ja ruokailuryhmä. Italialaishenkinen hotelliravintola Tovaglia on avoinna päivittäin ja ála carte listalta löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja päivälliselle. Viikonlopun aamiaisissa, sekä lounaissa on huomioitu wellness-henkisyys.

Otamme tapahtumaan rajatun määrän henkilöitä. Varaukset 7.5.2021 mennessä. Tapahtumassa on minimiosallistujamäärä. Mikäli minimäärä ei täyty, perumme tapahtuman ja saat 100% rahasi takaisin. Voit perua tapahtuman maksutta 6.5.2021 mennessä osoitteeseen kidehotel@isosyote.com. Tämän jälkeen käsittelemme peruutukset tapauskohtaisesti.  

Varausta tehdessäsi valitse varauskalenterissamme oikea ajankohta ja KIDE-huone.

Hinta:
253€/hlö/2hh
328€/1hh
367€/hlö/2h sviitissä

Varaa 

yö ylellisessä Kuuru-sviitissä

hintaan 367€/hlö/2h sviitissä

Nyt on mahdollisuus hemmotteluun. Vaihda standard-huone kahteen upeaan yöhön sviitissä! Tunnelmalliset Kuuru-sviittimme sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä KIDE Hotellista, omassa rauhassaan, tunturiluonnon syleilyssä. Neljän sviitin yksikön kaikista huoneista avautuu upea suomaisema, joka tulvii vuoden ympäri sisään huoneiden lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

Sviiteistä löytyy laadukas keittiö tarvikkeineen, suihkutilat ja wc. Myös kahvi, tee ja kaakao kuuluvat sviittihintaan. KIDE Hotellin sauna lämpeää päivittäin ja on avoinna myös sviittien asiakkaille.

MONIPUOLISET TILAT

KIDE Hotellin yhteydessä oleva hirsinen LumiAreena tarjoaa monipuoliset tilat esimerkiksi leirin luentoja varten. Lisäksi KIDE Hotellista löytyy tilava kuntosali, mikäli ohjelman ulkopuolella haluaa käydä vielä esim. venyttelemässä tai muuten liikkumassa.

KIDE hotellin huoneet, Tovaglian ravintolapalvelut ja upean hirsisen Lumiareenan tilat yhdistyvät Iso-Syötteen rinteiden juurella upeaksi kokonaisuudeksi. Pääset kulkemaan suoraan hotellihuoneista kaikkiin tiloihin sisäkautta ja kaikki Iso-Syötteen palvelut odottavat sinua aivan kivenheiton päässä hotellin ulko-ovilta.

KIDE Hotellia ympäröivä tunturi ja Syötteen kansallispuisto tarjoavat upeat olosuhteet leirin juoksuharjoituksia varten ja sääolosuhteiden salliessa kaikki liikkumisharjoitukset järjestetäänkin poluilla ulkona.

VARAA