pilates & Jooga -viikonloppu tunturissa

Tunturissa on tilaa hengittää, aikaa kuunnella mieltä ja kehoa, palautua ja virkistyä

Viikonloppu täynnä joogaa, pilatesta ja hyvinvointia 23.-24.1.2021

Oletko joogan, pilateksen ja kehonhuollon ystävä? Kiinnostavatko sinua kokonaisvaltainen hyvinvointi, ottaen huomioon kehon sekä mielen? Jos vastasit kyllä, tämä viikonloppu on sinulle tehty! Tapahtuma järjestetään 23.-24.1.2021 Iso-Syötteen tunturimaisemissa.

Luvassa on kaksi-päiväinen tapahtuma kokeneen ohjaajan johdolla, joka sisältää monipuolisesti kehoa huoltavia jooga- sekä pilastetunteja. Viikonlopun aikana saat kehon vireäksi ja samalla mieli lepää. Aikaa jää nauttia myös Iso-Syötteen ja Syötteen kansallispuiston upeasta luonnosta esimerkiksi laskettelun merkeissä.

HUOM! Tunnit ovat avoimia tasoja. Olet siis tervetullut, olit sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari lajien saralla. Tapahtumassa huomioidaan turvavälit ja THL:n ohjeistus.

Katso ohjelma ja hinnat alta. Varausta tehdessäsi valitse varauskalenterissamme oikea ajankohta ja KIDE-huone.

Varaa

 

ohjelma

Yhteistyössä Beauty Center, ohjaaja Ride Paularanta ja KIDE Hotelli

Lauantai 23.1.

Klo 11-12: Päivään avaava jooga
Klo 12.15-13.15: Pilates (perus)

Klo 13.15-14.15: Lounas hotelliravintola Tovagliassa. Luvassa on monipuolinen ja sopivan kevyt lounas tukemaan liikunnallista päivää.

Klo 14.15-15.15: Fitpilates
Klo 15.30-16.30: Huoltava jooga

Sunnuntai 24.1.

Klo 10-11: Päivään avaava jooga
Klo 11.15-12.15: Fitpilates
Klo 12.30-13.30: Rentouttava jooga

Otathan mukaan oman joogamattosi. Varausta tehdessäsi valitse varauskalenterissamme oikea ajankohta ja KIDE-huone.

Varaa

 

tuntikuvaukset

Avaava jooga:

Herätellään keho alkavaan päivään ja autetaan myös mieltä keskittymään harjoitteiden suorittamiseen keskittymällä läsnäoloon. Paljon lempeitä rullauksia, ja aktiivisia liikeratojen aukaisuja. Erityishuomio selkään, rinta- ja kaularangan alue. Jumppakuminauha käsien ”jatkeeksi” jos sellainen löytyy.

Pilates:

Pilateksen alkeet, perusteet ja hengitystekniikka.
Syvien ja pinnallisten vatsan ja selän lihasten helppo mutta tehokas treeni.

Fitpilates:

Pilateksen perusliikkeiden lisäksi erittäin tehokkaita liikkeitä koko keholle.
Sopii kaiken tasoisille. Jumppakuminauha mukaan jos löytyy.

Huoltava- ja rentouttava jooga:

Alku- ja loppurentoutuksen lisäksi loppuhuolto viikonlopun treenien päätteeksi. Joogan parhaimmat ja ihanimmat huoltavat liikkeet.

ohjaaja Ride paularanta 

Ride on Oululainen pitkän linjan ammattilainen monipuolisesti liikunnan saralla.

”Ohjauskokemusta minulle on kertynyt jo yli 30 vuoden ajalta ja liikunta-alan koulutuksiakin löytyy useita (mm. lisensoitu Personal Trainer), joten voisin sanoa olevani liikunta-alan varsinainen tervaskanto. Tätä liikuttajan uraa aion jatkaa vielä useita vuosikymmeniä 🙂 Kantava voimani on ilo liikuntaan ja ryhmäliikuntatuntien ohjaamiseen. Edelleen – vuosikymmenten ja tuhansien tuntien jälkeen – tulen pitämään jokaista tuntia kuin se olisi ensimmäinen ohjaukseni.”

monipuoliset Tilat

KIDE Hotellista löytyy tilava kuntosali, jonka toiminnallinen puoli sopii loistavasti pilates- ja joogatunneille. Lisäksi KIDE Hotellin yhteydessä oleva hirsinen LumiAreena tarjoaa liikunnalliset tilat isommillekin ryhmille. Tunnit pidetään turvavälit huomioiden. Otathan myös oman joogamaton mukaan.

KIDE hotellin huoneet, Tovaglian ravintolapalvelut ja upean hirsisen Lumiareenan tilat yhdistyvät Iso-Syötteen juurella upeaksi kokonaisuudeksi. Pääset kulkemaan suoraan hotellihuoneista kaikkiin tiloihin sisäkautta.

KIDE Hotellia ympäröivä tunturi tarjoavat oivan mahdollisuuden ulkoiluun päivän ohjelman loputtua. Nappaa sukset tai lauta jalkaan Iso-Syötteen vuokraamosta ja hyppää rinteeseen nauttimaan lumisista maisemista.

hinnat ja varaus

Pakettiin kuuluu ohjelman lisäksi yhden yön majoitus KIDE Hotellissa, aamiainen, sekä lauantain lounas. Italialaishenkinen hotelliravintola Tovaglia on avoinna päivittäin ja ála carte listalta löytyy monipuolisesti vaihtoehtoja illalliselle. Viikonlopun aamiaisissa, sekä lounaissa on huomioitu wellness-henkisyys.

Otamme tapahtumaan rajatun määrän henkilöitä. Varaukset 10.1.2021 mennessä. Tapahtumassa on minimiosallistujamäärä. Mikäli minimäärä ei täyty, perumme tapahtuman ja saat 100% rahasi takaisin. Voit perua tapahtuman maksutta 10.1.2021 mennessä osoitteeseen kidehotel@isosyote.com. Tämän jälkeen käsittelemme peruutukset tapauskohtaisesti.  

Varausta tehdessäsi valitse varauskalenterissamme oikea ajankohta ja KIDE-huone.

Hinta:
165/hlö/2hh
209€/HLÖ/1HH

Varaa 

SAAVU JO PERJANTAINA – HUONE ETUHINTAAN

LISÄYÖ:
41€/hlö/2HH
69€/hlö/1hh

Voit saapua jo perjantaina ja aloittaa lauantain ohjelman virkeänä hyvin nukutun yön, sekä aamiaisen jälkeen. Huonehintoihin kuuluu aamiainen.

Majoituksen järjestää uusi, marraskuussa 2019 avattu KIDE Hotelli. LumiAreenan ja Ravintola Tovaglian kanssa samassa yhteydessä sijaitseva hotelli sijaitsee huippupaikalla, vain parinkymmenen metrin päässä Iso-Syötteen tunturista.

Huonevarustukseen kuuluu upean muhkeat Unikulman vuoteet ja  täysin varusteltu keittiö laitteineen ja astioineen. Pientä hiukopalaa voit valmistaa halutessasi itse huoneessasi. Vain parinkymmenen metrin päässä sijaitsevassa Tunturimarketissa täydennät helposti tarvittavat raaka-aineet.

Urheilu on huomioitu jokaisessa hotellihuoneessa, ja varusteluun kuuluu kuivauskaappi ja runsaasti säilytystilaa. Hotellin sauna lämpeää päivittäin.

yö ylellisessä Kuuru-sviitissä

Pakettiin lisähintaa 99€

Nyt on mahdollisuus hemmotteluun ja vaihtaa standard-huone yöhön sviitissä! Tunnelmalliset Kuuru-sviittimme sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä KIDE Hotellista, omassa rauhassaan, tunturiluonnon syleilyssä. Neljän sviitin yksikön kaikista huoneista avautuu upea suomaisema, joka tulvii vuoden ympäri sisään huoneiden lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

Sviiteistä löytyy laadukas keittiö tarvikkeineen, suihkutilat ja wc. Myös kahvi, tee ja kaakao kuuluvat sviittihintaan. KIDE Hotellin sauna lämpeää päivittäin ja on avoinna myös sviittien asiakkaille.