Jokaisen KIDE-huoneen varustukseen kuuluu

edullinen hissilippuCreated with Sketch.

Aina edullisin
hissilippu

mobiiliavainCreated with Sketch.

Mobiiliavain

wifiCreated with Sketch.

Maksuton wifi

jääkaappiCreated with Sketch.

Täysi
keittiövarustus

kuivauskaappiCreated with Sketch.

Kuivauskaappi

parvekeCreated with Sketch.

Parveke

tvCreated with Sketch.

43″ taulutelevisio

liinavaatteetCreated with Sketch.

Liinavaatteet ja siivous

suksikaappiCreated with Sketch.

Suksikaappi

suksenhuoltotilaCreated with Sketch.

Suksien­huoltotilan
käyttö

parkkipaikkaCreated with Sketch.

Oma, numeroitu
parkkipaikka

sängytCreated with Sketch.

2+1 sänkyä

Kide – tyylikkääseen tunturilomailuun

KIDE huoneessa on kaksi leveää ja laadukasta, parivuoteeksi yhdistettävää Unikulman sänkyä. Kaksi erikokoista tyynyä ja muhkea peitto takaavat nautinnolliset unet. Lisävuode mukaan luettuna huoneessa on kolme makuupaikkaa.

Huoneessa on hyvin varustettu keittiö, jonka yhdistelmäuunissa voit lämmittää ruoan tai paistaa vaikka pannukakun! Astianpesukone, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin kuuluvat varustukseen. Voit halutessasi tilata iltapala- tai aamupalapaketin jääkaappiin odottamaan saapumistasi tunturiin.

Huoneen yksityiskohdat on mietitty palvelemaan aktiivista lomailijaa. Märät lasketteluvälineet hoituvat kuntoon kylpyhuoneen kuivauskaapissa, eteisen hyllyistä taas löytyy reilusti tilaa kypärille, hanskoille ja laskettelulaseille. Suksipussit ja lumilautalaukut sujahtavat helposti korkean sängyn alle loman ajaksi.

Täysi varusteluettelo

Lisäpalvelut

 • Kuntosali
  Hotellin kaksi kuntosalia tarjoavat huippupaikan sisäharjoitteluun. Yli 200 m2:n salitilaan kuuluu oma alue voimaharjoittelulle ja toiminnalliselle treenille. Perinteinen kuntosalipuoli on varustettu uusilla ja moderneilla välineillä. Kuntosalille pääset helposti mobiiliavaimellasi. Hinta per huone 10 € päivä tai
  20 € viipymä.
 • Pyykkitupa
  Pyykkitupa sijaitsee hotellin yhteydessä, ja käytössäsi on kone ja kuivausrumpu. Koneet toimivat mobiilimaksulla.
 • Allergiahuone
  Huoneissa kiinnitetään erityistä huomiota sisäilmaan ja tekstiilien tuulettamiseen. Huoneissa ei ole mattoja. Huoneet on sijoitettu hotellin vastakkaiseen päätyyn lemmikkihuoneisiin nähden.
  Allergiahuonelisä 10 € viipymä.

 

 • Lemmikkihuone
  VUHVUH! Lemmikit ovat tervetulleita hotelliimme. Tuothan karvakamusi lempi ruoka- ja juomakupin, sekä makuualustan mukanasi! Lemmikkihuoneet sijaitsevat hotellin rauhallisessa päädyssä, huoneista on helppo päästä pihalle ja metsään. Lemmikkihuoneen lisähinta 20 € viipymä.
 • Sähköpaikka autolle
  Jokaiseen huoneeseen kuuluu oma numeroitu parkkipaikka. Voit ostaa sähkötolpan käytön ennakkoon huonevarauksen yhteydessä.
  Lämpöpaikka 20 € viipymä.

Ski in, ski out

KIDE hotellissa lomaillessasi et tarvitse autoa! Hotellista on vain 50 metrin matka hisseille, välinevuokraamoon, Lumimaahan ja hiihtokoululle. Niin ruokakauppa kuin ravintola- ja ohjelmapalvelutkin ovat vain kivenheiton päässä huoneestasi.

KIDE hotellin yhteydessä toimii ravintola Tuba, johon pääset kulkemaan sisäkautta. Myös hotelliasiakkaille tarkoitetut saunat, kuntosalit ja kauneudenhoitopalvelut sijaitsevat hotellin yhteydessä.

Varaaminen

Varaa ja maksa huone helposti verkkokaupassa. Tutustu sitä ennen varausehtoihin täältä.

Maksun jälkeen lähetämme sinulle varausvahvistuksen ja ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostilla. Mobiiliavaimen saat käyttöösi matkasi lähestyessä. Mobiiliavain on helppo jakaa kaikille huoneessa majoittuville, eikä avainkortin kadottamista tarvitse pelätä!

Sisäänkirjautuminen alkaa kello 16 ja uloskirjautuminen on kello 10. Voit ostaa lisäpalveluna aikaisemman sisäänkirjautumisen tai myöhäisemmän uloskirjautumisen.

Digitaalinen hotelli – mitä se tarkoittaa?

Toiminta-ajatuksenamme on tehdä majoittumisesta yksinkertaista, jotta sinulle jää aikaa kaikkein tärkeimpään – lomailuun! Kaikki varaukset ja maksut suoritetaan verkkokaupassa, ja haluamme tehdä niistä ja lomailustasi mahdollisimman helppoa. Autamme mielellämme puhelimessa tai sähköpostin välityksellä.

Varausvahvistus ja maksukuitti toimitetaan heti onnistuneen maksun jälkeen sähköpostiisi. Saat linkin mobiiliavaimen käyttöönottoon matkasi lähestyessä. Hotellissamme ei ole perinteistä vastaanottoa, eikä sinun tarvitse saapuessasi erikseen kirjautua sisään – riittää, että otat mobiiliavaimen käyttöösi!

 

Mobiiliavaimen voit jakaa kaikille huoneessa majoittuville. Avain alkaa toimia saapumispäivänä kello 16 ja lopettaa toimintansa lähtöpäivänä kello 10, ellei myöhäistä tai aikaista kirjautumista ole ostettu. Lähtiessäsi hotellista sinun ei tarvitse tehdä erillistä uloskirjautumista tai lähtöselvitystä. Voit tulla ja mennä omien aikataulujesi mukaan!