kaikki tarvittava hiihtolomaa varten 

Iso-Syöte ja KIDE Hotelli ovat valmistelleet hiihtolomapaketin sinulle, josta löytyy kaikki tarvittava lomaasi varten. Paketin lisäksi sinua odottaa luminen tunturimaisema ja rinteet. Nauti lomastasi täysin rinnoin!

Aika: Vapaasti ostettavissa ajalle 22.2.-21.3.2021.

Pakettiin kuuluu:

 • 2 yötä KIDE Hotellissa
 • Aamiainen
 • Kahden päivän hissiliput Iso-Syötteelle
 • Kuntosalin vapaa käyttö
 • Päivittäin kaakao rinnekahvila Vohviksessa tai Tovagliassa
 • Lumikenkien käyttö (3h/päivä)

Hinta:

196€/hlö/2hh
306€/hlö/1hh
Huoneissa mahdollisuus myös lisävuoteeseen. Paketin lisävuode 126€/2 yötä.

Voit pidentää viipymääsi edullisesti, ja viettää kanssamme vaikka koko hiihtoloman. Katso lisää alta.

Pidennä viipymääsi edullisesti

Mikäli haluat viipyä:

3 yötä
294€/hlö/2hh
459€/hlö/1hh

4 yötä
392€/hlö/2hh
612€/hlö/1hh

5 yötä
490€/hlö/2hh
765€/hlö/1hh

Jokaiseen lisäyöhön sisältyy yllä olevan paketin edut, ja lisäksi päivän hissilippu Iso-Syötteelle jokaiselle extra päivälle. Saatavilla on myös linkkihuoneita eli voit valita kaksi huonetta väliovella.

Varaa

kide hotelli rinteiden juurella

Ski-in KIDE Hotelli sijaitsee rinteiden juurella, Iso-Syötteen sydämessä. Huoneissa on laadukas Unikulman sänky, joka takaa pehmeät unet aktiivisen päivän jälkeen. Lisävuode mukaan luettuna huoneessa on kolme makuupaikkaa.

Huoneessa on hyvin varustettu keittiö, jonka yhdistelmäuunissa voit lämmittää ruoan tai paistaa vaikka pannukakun! Astianpesukone, kahvinkeitin, leivänpaahdin ja vedenkeitin kuuluvat varustukseen. Voit halutessasi tilata iltapala- tai aamupalapaketin jääkaappiin odottamaan saapumistasi tunturiin.

Huoneen yksityiskohdat on mietitty palvelemaan aktiivista lomailijaa. Märät lasketteluvälineet hoituvat kuntoon kylpyhuoneen kuivauskaapissa, eteisen hyllyistä taas löytyy reilusti tilaa kypärille, hanskoille ja laskettelulaseille. Suksipussit ja lumilautalaukut sujahtavat helposti korkean sängyn alle loman ajaksi. Huoneissa on myös oma parveke upealla tunturinäköalalla.

Varaa

hiihtolomien tapahtumat koko perheelle 

Iso-Syötteen hiihtoloma on ainutlaatuisia koko perheen tapahtumia täynnä. Luvassa on leikkimielisiä kisoja rinteessä, kuten Mustin ja Lystin crossikisat ja SuomiSlalom. Iso-Syöte on Werneri-keskus, joten myös lasten laskettelun opettelu hiihtoloman aikana onnistuu monipäiväisellä kurssilla. Oletko kuullut maskottiporoistamme? Musti ja Lysti asustelevat hiihtokeskuksen tuntumassa omassa aitauksessaan. Vkolla 11 tapahtumia on rajoitetummin.

Hiihtolomilla luvassa on muun muassa:

 • Hiihtokoulu Werneri
 • Mustin ja Lystin pujottelukisa
 • Ministreet jamit ja SnowParkin iltasessarit
 • Crossikisat
 • Mustin ja Lystin retki
 • Mustin ja Lystin aarrejahti

Ja paljon muuta kivaa! Lue lisää tapahtumista suoraan syote.fi tapahtumakalenterista.

Varaa

Miten pääsen varaamaan hiihtoloma-paketin?

 • Klikkaa suoraan varauskalenteriin joko alla olevasta linkistä tai sivun oikeassa yläkulmassa olevasta ”varaa”-painikkeesta.
 • Valitse oikeat päivämäärät varauskalenterista.
 • Valitse KIDE-huone ja paina ”näytä hinnat”.
 • Valitse paketti.

Varaa

turvallisuus ja JOUSTAVAT MUUTOSEHDOT

Paketissamme noudatetaan joustavia muutosehtoja. Tämä tarkoittaa sitä, että voit muuttaa varaustasi maksutta 48h ennen varauksesi alkua. Voit muuttaa paketin majoituksen toiseen valitsemaasi ajankohtaan, huomioiden, että hotellissa on tilaa tuolloin. Muuttaessasi varaustasi, paketin ohjelma jää pois. Muut peruutukset käsittelemme tapauskohtaisesti. Muutospyynnöt tulee tehdä osoitteeseen kidehotel@isosyote.com. Muutoin noudatamme yleisiä varausehtoja.

Seuraamme tiiviisti viranomaisten suosituksia ja toimimme niiden mukaisesti. Lue lisää turvallisuudesta hotellissamme täältä.

Varaa 

luksusta hiihtolomaan

Hemmottele itseäsi ja majoitu lomalla ylellisissä Kuuru-lasikattosviiteissä. Upeat Kuuru Tunturilaakso-sviitit sijaitsevat tunturiluonnon keskellä vain muutaman minuutin matkan päässä KIDE Hotellilta. Sviitit ovat todellinen elämys, jossa yhdistyy luonto ja luksus. Sviitin lasikatosta ja lasisista seinistä pääset ihailemaan ympäröivää luontoa, ja öisin saatat nähdä taivaalla tanssivat revontulet. Sviiteistä löytyy oma hyvin varusteltu keittiö. Lisäksi parhaat kansallispuiston reitit ovat aivan vieressä.

Varaa sviitti