häät tunturissa

Mikä olisi ihanampaa kuin juhlistaa ikimuistoista päivää tunturiluonnon ja läheisten ympäröimänä? Syötteen kansallispuisto avautuu loistoonsa myös kesällä ja tarjoaa upeat puitteet kesäjuhliin luonnon keskellä.

Hirsinen LumiAreena, hotelliravintola Bistoria ja KIDE Hotelli tarjoavat uudet ja modernit tilat mikäli sää ei ole suosiollinen ulkohäille.

Catering-puolen hoitaa iltalialaishenkinen Bistoria. Perinteiset prinsessahäät tai omaperäisemmät, pariskunnan näköiset häät, molemmat onnistuu.

Jätä tarjouspyyntö

 

hääPaketti sisältää

Häätila
Häämenu
Hotelliyö KIDE Hotellissa
Aamiainen

Lisäpalveluna pakettiin voidaan lisätä myös yksityissauna ja erilaisia aktiviteetteja. Fatbike-pyörät tai muut varusteet on mahdollista vuokrata käyttöön. Aktiviteettimme ovat pääasiallisesti omatoimisia, tarvittaessa kysy ohjausta!

 

Ikimuistoiset polttarit tunturissa

Järjestä juhlakalulle unohtumattomat polttarit Iso-Syötteellä. Upeat maisemat ja hauskat aktiviteetit tekevät tästä erityisestä juhlasta unohtumattoman. Esimerkiksi polttarijuhlissa viime vuosina suurta suosiota kasvattanut Bike Park tarjoaa juhlaväelle vauhtia ja jännitystä, vaikka hurjannäköisen lajin takana piileekin todellisuudessa hyvin aloittelijaystävällinen laji. Jos puolestaan mielitte rinteiden sijaan mieluummin luontoon, saattaisi maastopyöräily-, sähköfatbike- tai fatbikesafari olla vastaus tarpeisiinne.

Polttaripakettimme

  • 1-yön majoituksen KIDE Hotellissa
  • Tunturiaamiaisen
  • Buffet lounaan
  • Ohjatun maastopyöräsafarin (e-fatbike, fatbike tai täysjousitettu maastopyörä) tai Bike Park-ohjauksen ryhmälle
115€/HLÖ/2-hengen huoneessa
TAI pelkkä aktiviteetti: 65€/HLÖ

KYSY LISÄÄ

perhejuhlat tunturissa

Järjestämme sukukokoukset ja viihtyisät tapahtumat erilaisille perhejuhlille puolestasi. Tule nauttimaan upeasta Syötteen kansallispuistosta, käy fatbike-pyöräretkellä tunturimaisemissa tai vaella monipuolisilla reiteillä.

Päivän voi aloittaa lounaalla hotellimme yhteydessä. Tämän jälkeen voidaan siirtyä tiloihimme nauttimaan tunturimaisemista ja keskittyä päivän teemaan. Iltapäiväkahvien jälkeen voidaan käydä happihyppelyllä kauniissa kesätunturissa.

Lisäpalveluna pakettiin voidaan lisätä myös yksityissauna ja suurempi kokoustila LumiAreena. Lisäksi fatbike-pyörät tai muut varusteet on mahdollista vuokrata käyttöön. Aktiviteettimme ovat pääasiallisesti omatoimisia, tarvittaessa kysy ohjausta!

Huomioi, että pakettimme ovat räätälöitävissä tarpeidesi mukaan.

Jätä tarjouspyyntö

juhlaPaketti sisältää

Lounas hotelliravintolassa
Pieni kokoustila (koko päivä)
Iltapäiväkahvit
Hotelliyö KIDE Hotellissa
Aamiainen

Hinnat:

80€/hlö/ 2hh
110€/hlö/ 1hh

Voit varata myös puolenpäivän kokouspaketin. Tässä paketissa valitset joko aamiaisen tai lounaan. Lomakaudet saattavat vaikuttaa hintoihin.

Haluaisitko vielä esim. saunaillan kylkeen tarjoilut? Älä epäröi kysyä pientä iltapurtavaa lisänä pakettiin.

(Kuva Pudasjärven kaupunki, kuvaaja Juha Nyman.)

Varaa

 

Upeat Kuuru-lasikattosviitit

Mikä olisi ihanampaa kuin kruunata unohtumaton päivä unohtumattomalla yöllä.

Kuuru Tunturilaakso sviitit sijaitsevat vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä KIDE Hotellista, omassa rauhassaan tunturiluonnon syleilyssä. Neljän sviitin yksikön kaikista huoneista avautuu upea suomaisema, joka tulvii vuoden ympäri sisään huoneiden lattiasta kattoon ulottuvista ikkunoista.

Lämmitetystä lasikatosta avautuu esteetön näkymä pohjoiselle taivaalle. Hiljaisuuden, suurten ikkunoiden ja lasikaton ansiosta voit kokea olevasi keskellä luonnon rauhaa mukavasti sängyllä makoillen. Sviittien kalusteissa ja varusteissa on suosittu laadukkaita kotimaisia tuotteita.

Täydellinen päätös esimerkiksi hääjuhlalle.

Katso huoneet

Tarjouspyyntölomake

Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään: vastaamalla alla oleviin kysymyksiin autat meitä ehdottamaan juuri sinulle sopivaa kokonaisuutta. Voit myös olla meihin vapaamuotoisesti yhteydessä kidehotel@isosyote.com tai 0201 476 474.

  • Tilaisuuden ajankohta

    Kuulet ensimmäisten joukossa uusista tapahtumistamme ja varmistat parhaat edut itsellesi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa ja voit aina peruuttaa kirjeen halutessasi.
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.