häät tunturissa

alkaen 81€/hlö

Mikä olisi ihanampaa kuin juhlistaa ikimuistoista päivää tunturiluonnon ja läheisten ympäröimänä? Syötteen kansallispuisto avautuu loistoonsa myös kesällä ja tarjoaa upeat puitteet kesäjuhliin luonnon keskellä.

Hirsinen LumiAreena, hotelliravintola ja KIDE Hotelli tarjoavat uudet ja modernit tilat mikäli sää ei ole suosiollinen ulkohäille.

Catering-puolen hoitaa ravintolamme. Perinteiset prinsessahäät tai omaperäisemmät, pariskunnan näköiset häät, molemmat onnistuu.

 

Jätä tarjouspyyntö

 

hääPaketti sisältää

Häätila
Häämenu
Hotelliyö KIDE Hotellissa
Aamiainen

Lisäpalveluna pakettiin voidaan lisätä myös yksityissauna ja erilaisia aktiviteetteja. Fatbike-pyörät tai muut varusteet on mahdollista vuokrata käyttöön. Aktiviteettimme ovat pääasiallisesti omatoimisia, tarvittaessa kysy ohjausta! (Kuva: Pudasjärven kaupunki, kuvaaja Juha Nyman.)

Hinnat:

87€/henkilö 2hh
117€/henkilö 1hh

Varaa

 

perhejuhlat tunturissa

ALKAEN 95€/HLÖ

Järjestämme sukukokoukset ja viihtyisät tapahtumat erilaisille perhejuhlille puolestasi. Tule nauttimaan upeasta Syötteen kansallispuistosta, käy fatbike-pyöräretkellä tunturimaisemissa tai vaella monipuolisilla reiteillä.

Päivän voi aloittaa lounaalla hotellimme yhteydessä. Tämän jälkeen voidaan siirtyä kokoustiloihin nauttimaan tunturimaisemista ja keskittyä päivän teemaan. Iltapäiväkahvien jälkeen voidaan käydä happihyppelyllä kauniissa kesätunturissa.

Lisäpalveluna pakettiin voidaan lisätä myös yksityissauna ja suurempi kokoustila LumiAreena. Lisäksi fatbike-pyörät tai muut varusteet on mahdollista vuokrata käyttöön. Aktiviteettimme ovat pääasiallisesti omatoimisia, tarvittaessa kysy ohjausta!

Huomioi, että pakettimme ovat räätälöitävissä tarpeidesi mukaan.

juhlaPaketti sisältää

Lounas hotelliravintolassa
Pieni kokoustila (koko päivä)
Iltapäiväkahvit
Hotelliyö KIDE Hotellissa
Aamiainen

Hinnat (alkaen):

80€/hlö/ 2hh
110€/hlö/ 1hh

Voit varata myös puolenpäivän kokouspaketin. Tässä paketissa valitset joko aamiaisen tai lounaan. Lomakaudet saattavat vaikuttaa hintoihin.

Haluaisitko vielä esim. saunaillan kylkeen tarjoilut? Älä epäröi kysyä pientä iltapurtavaa lisänä pakettiin.

(Kuva Pudasjärven kaupunki, kuvaaja Juha Nyman.)

Varaa

 

Tarjouspyyntölomake

Ota meihin rohkeasti yhteyttä! Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään: vastaamalla alla oleviin kysymyksiin autat meitä ehdottamaan juuri sinulle sopivaa kokonaisuutta. Voit myös olla meihin vapaamuotoisesti yhteydessä kidehotel@isosyote.com tai 0201 476 474.

  • Tilaisuuden ajankohta

    Kuulet ensimmäisten joukossa uusista tapahtumistamme ja varmistat parhaat edut itsellesi. Lähetämme uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa ja voit aina peruuttaa kirjeen halutessasi.