ookko nääki kyllästyny istuu etätöissä kotona?

Mikset tekis niitä tunturisa?

nelijä  päivvää etätöitä tunturissa

 

Tuu tunturriin, meillä on sulle raikasta ilimmaa, hyvä huone, nopia wifi, valamista ruokkaa ja enemmä kahavia ku jaksat juua.

Meillä voit työskennellä hienoje maisemien äärellä ympäri hotellia. Istutpa pyjamassa omassa huonneessa tai tuutpa sitten rauhalliseen loungeen, meiltä saat aivan uuenlaista inspiraatiota ja mahollisuuksien mukkaan voipi käyttää myös kokoustiloja.

Jokasessa huoneessa on oma keittiö ja nopia wifi toimmii koko hotelli alueella. Virkistäyvy ennen tai jäläkkeen töiden reippaalla kävelyllä, pyöräilyllä taikka lumien tultua vaikka hiihtämällä Syötteen kansallispuistossa, ja anna aivoje tuulettua raikkaassa tunturi-ilimassa.

Varraukset suoraan kidehotel@isosyote.com

Etätyöpaketti

Etätyöpakettiin kuulluu:

  • 4 yötä hotellisa aamiaisella
  • Kahavia hotelliravintolasta ilman lisähintaa
  • Lounasbuffetti arkisin
  • Kuntosalin käyttömahollissuus
  • Saunomine

Ja tietty parhaat maholliset ulukoilu mahollissuuet.

Hinta:
383€/1hh/hlö
253€/2hh/hlö

Ja hintaha on voimasa 5.1.- 18.2.2021 asti.

Varraukset suoraan kidehotel@isosyote.com

Pientä ränttiä

Etätyöpaketissamme nouatettaa joustavia muutosehtoja. Tämä tarkottaa sitä, että nää voit perua tai muuttaa varraustas maksutta 48h ennen varrauksen alakua. Voit muuttaa majotuksen toiseen valitsemaas ajankohtaan, huomioijen, että hotellisa on tillaa. Muutospyynnöt tullee tehä osotteeseen kidehotel@isosyote.com. Muutoin noudatettaa yleisiä varausehtoja.

Seuraamme tiiviisti viranomaisten ja THL:n suosituksia.

Varraukset suoraa kidehotel@isosyote.com