alkuvuoden laskettelupaketti

tammi-helmikuu on parasta aikaa tunturissa

Alkuvuodesta tunturi on parhaimmillaan! Päivät pitenevät hiljalleen ja upea tykkylumi ilahduttaa silmää. Iso-Syötteen monipuoliset rinteet ovat avoinna päivittäin. Tällä kaudella rinteitä on saatu ennätysmäärä auki ennätysaikaisin! Ruuhkia ei tarvitse pelätä, alkuvuoden alkuviikoilla mäessä on tilaa, hiihtokoululla vapaita aikoja ja ravintoloissa rauhallista.

 

paketin hinta

Paketti sisältää kolmen päivän hissiliput Iso-Syötteelle, sekä kahden yön majoittumisen ihanassa, uudessa KIDE Hotellissa.

199 € / hlö / yhden hengen huoneessa
135 €/ hlö / kahden hengen huoneessa

Huonehintaan kuuluu majoituksen lisäksi pääsy hotellin Lounge -tilaan, pääsy lukittavaan varustesäilöön auloissa, huonekohtainen pysäköintiruutu, yhteissauna sekä tietysti ihana ja hyvin varusteltu hotellihuone upealla näköalalla.

Pakettihinta on voimassa sunnuntaista keskiviikkoon ajalla 7.1.-5.2.2020. 

Miten varaan paketin? Varaa paketti painamalla kohtaa ”varaa”. Varaus-sivulla valitse oikea ajankohta ja paina ”näytä hinnat”. Tämän jälkeen vaihtoehdot tulevat sinulle näkyville ja voit valita laskettelupaketin.

iso-Syötteen 17 rinnettä tarjoavat laskettavaa kaikille

Iso-Syötteen pitkät eturinteet tarjoavat nautintoa leppoisista laskuista pitäville ja tunturin takarinteiltä saavat rinteiden hurjapäät vauhtia ja vaativuutta. Vapaalaskualueelta löytyy lumisateiden jälkeen pehmeää puuterilunta ja muuta haastavaa laskettavaa kokeneimmillekin.

Kolme erilaista parkkia pitävät taitavat temppuilijat kiireisenä koko reissun ajan! Lasten ja perheiden suosikkipaikka on Lumimaa, jossa kurvaillaan pujotteluratoja ja jännittävää Seikkailureittiä, ajetaan tuubikarusellissa, syötetään poroja ja lämmitellään nuotion ääressä.

Ei pelkkää laskettelua

Rinteiden lisäksi Iso-Syötteellä riittää muutakin aktiviista tekemistä. Vuokraa fatbike, lumikengät tai käy ratsastamassa. Upea latuverkosto kiertää kaunista Syötteen kansallispuistoa. Yli 100 kilometrillä laduista on sallittua hiihtää myös koiran kanssa!

ravintola tuba tarjoaa laadukasta ruokaa paikallisista raaka-aineista

KIDE Hotellin yhteydessä toimivassa ravintola Tubassa pääset nauttimaan herkullisesta aamiaispöydästä, lounaasta ja päivällisestä. Tubassa valittavana on aina myös kasvis- ja vegaanivaihtoehtoja.

” Tarjoamme Tubassa maistuvaa, käsityönä tehtyä ruokaa laadukkaista raaka-aineista. Pyrimme huomiomaan toiminnassamme kestävän kehityksen toimintaperiaatteet ja kehitämme toimintaamme jatkuvasti tiedon lisääntyessä. Panostamme lähiruokaan hyödyntäen alueen pientuottajien tarjontaa, sekä alueen luonnon antimia. Haluamme tuoda tunturiin oman näkemyksemme ekologisesta toimintamallista ja tukea paikallista ruoantuotantoa.”

Tuban maistelulautanen

Savumuikkuja & mummonkurkkuja
Poropateeta & pikkelöityä porkkanaa
Saaristolaisleipää & voita
Leipäjuustoa, tyrnihilloa ja karpalo

LAADUKASTA UNTA

Majoitus tapahtuu uudessa, marraskuun alussa avatussa KIDE Hotellissa. LumiAreenan ja Ravintola Tuban kanssa samassa yhteydessä sijaitseva hotelli sijaitsee huippupaikalla, vain parinkymmenen metrin päässä Iso-Syötteen eturinteistä.

Huonevarustukseen kuuluu upean muhkeat Unikulman vuoteet ja  täysin varusteltu keittiö laitteineen ja astioineen. Pientä hiukopalaa voit valmistaa halutessasi itse huoneessasi. Vain parinkymmenen metrin päässä sijaitsevassa Tunturimarketissa täydennät helposti tarvittavat raaka-aineet.

Urheilu on huomioitu jokaisessa hotellihuoneessa ja varusteluun kuuluu kuivauskaappi ja runsaasti säilytystilaa.