Rinnelajit

Hotelli sijaitsee Suomen eteläisimmässä tunturissa, aivan Iso-Syötteen rinteiden juurella. Tunturin pitkät eturinteet tarjoavat ajanvietettä leppoisista laskuista pitäville, takarinteiltä taas löytyy vauhtia ja vaativuutta rinteiden hurjapäille! Freeride-alueelta löytyy lumisateiden jälkeen putskudroppeja ja muuta haastavaa laskettavaa kokeneemmillekin. Freestyle-laskijoille tarjolla on kolme eri suorituspaikkaa, joista yksi on reilun kilometrin mittainen, Suomen pisin parkki. Perheiden ykköspaikka on Lumimaa: rapsuttele lemmikkiporoja Mustia ja Lystiä ja seikkaile heidän lempireitillään metsän keskellä, tai laske pujottelurataa, aaltolatua ja MiniStreetin hyppyreitä ja reilejä.

KIDE Hotellin asukkaalle Iso-Syötteen hissiliput aina edullisemmin!

1 päivä            37 € (39 €)
2 päivää         68 € (73 €)
3 päivää         73 € (99 €)
4 päivää         99 € (125 €)
5 päivää         125 € (150 €)
6 päivää         150 € (165 €)
7 päivää         165 €  (178 €)

Suluissa ilmoitettu hinta on normaalihinta. Saat varausvahvistuksen yhteydessä koodin, jolla voit ostaa hissiliput edullisemmin Iso-Syötteen verkkokaupasta.

Varaa huone

Kesäaktiviteetit

Iso-Syötteen kesä on maagista aikaa, kun kansallispuisto ja tunturimaisemat heräävät eloon talven jälkeen! Koe rauhoittavat järvimaisemat, vaihtelevat metsämaisemat, sekä tietysti kaunis tunturiluonto.

Pyöräily on ehdottomasti yksi suosituimmista aktiviteeteista Iso-Syötteellä kesäisin. Lisäksi alueella on hyvin merkityt ja laajat retkeily- ja vaellusmaastot. Syötteen vesistöt suosittua kalastus-seutua. Loppukesästä ja syksyllä marjastajat ja sienestäjät löytävät alueelle. Syötteen kansallispuisto on tunnettu moninaisesta ja rikkaasta luonnostaan. Alueella harrastetaan lintubongausta ja geokätkeilyä.

Katso kaikki alueen aktiviteetit alta

Saunat

Hotellin asukkaiden käytössä olevat saunat lämpiävät päivittäin. Saunavuoron voi tilata myös yksityiskäyttöön. Saunoilta on suora pääsy ulos vilvoittelemaan raittiiseen tunturi-ilmaan, ja parinsadan metrin päässä olevan Luppoveden hiekkarannalta on mukava pulahtaa virkistävään veteen. Alueelta löytyy myös erikoisempia saunaelämyksiä: voit kokeilla vaikka savusaunaa tai rentouttavaa turvesaunaa!

Syote.fi: tapahtumakalenteri

 

Kuntoilu ja fitness

Hotellin kaksi kuntosalia tarjoavat huippupaikan sisäharjoitteluun. Yli 200 m2:n salitilaan kuuluu oma alue voimaharjoittelulle ja toiminnalliselle treenille, ja perinteinen kuntosalipuoli on varustettu uusilla ja moderneilla välineillä. Voit ostaa kuntosalioikeuden helposti huoneen varauksen yhteydessä!

Hinnat:

  • Kertamaksu 10€. Kertalipun voi ostaa hotellin vastaanotosta.
  • Kuntosalikortti 6kk 110€.
  • Kuntosalikortti 12kk 200€.
  • Kortin voi ostaa hiihtokeskuksen lipunmyynnistä (kortin saa seuraavana päivänä) tai KIDE Hotellin vastaanotosta heti. Kausikortti on voimassa 6kk/12kk ostopäivästä lähtien.

Kuntosali on avoinna päivittäin klo 8-22.

Alueen aktiviteetit