Rinnelajit

Hotelli sijaitsee Suomen eteläisimmässä tunturissa, aivan Iso-Syötteen rinteiden juurella. Tunturin pitkät eturinteet tarjoavat ajanvietettä leppoisista laskuista pitäville, takarinteiltä taas löytyy vauhtia ja vaativuutta rinteiden hurjapäille! Freeride-alueelta löytyy lumisateiden jälkeen putskudroppeja ja muuta haastavaa laskettavaa kokeneemmillekin. Freestyle-laskijoille tarjolla on kolme eri suorituspaikkaa, joista yksi on reilun kilometrin mittainen, Suomen pisin parkki. Perheiden ykköspaikka on Lumimaa: rapsuttele lemmikkiporoja Mustia ja Lystiä ja seikkaile heidän lempireitillään metsän keskellä, tai laske pujottelurataa, aaltolatua ja MiniStreetin hyppyreitä ja reilejä.

KIDE hotellin asiakkaille aina parhaan hinnan takuu hissilipuista!

 

Hissilippujen hinnat KIDE Hotellin asiakkaille(sulkeissa normaalihinta):

1 päivä 37 € (39€)
2 päivää 68 € (73€)
3 päivää 73 € (99€)
4 päivää 99 € (125€)
5 päivää 125 € (150€)
6 päivää 150 € (165€)
7 päivää 165 € (178€)

Liput ostettava verkosta, saat alennuskoodin varausvahvistuksen yhteydessä.

Iso-Syöte verkkokauppa aina mukanasi? Lataa suoraan sovelluskaupasta:
Appstore
Google Play

 

Saunat

Hotellin asukkaiden käytössä olevat saunat lämpiävät joka päivä kello 16-19 ja tilauksesta myös muina aikoina. Saunoilta on suora pääsy ulos vilvoittelemaan raittiiseen tunturi-ilmaan, ja parinsadan metrin päässä olevan Luppoveden hiekkarannalta on mukava pulahtaa virkistävään veteen. Alueelta löytyy myös erikoisempia saunaelämyksiä: voit kokeilla vaikka savusaunaa tai rentouttavaa turvesaunaa!

Syote.fi: tapahtumakalenteri

 

Kuntoilu ja fitness

Hotellin kaksi kuntosalia tarjoavat huippupaikan sisäharjoitteluun. Yli 200 m2:n salitilaan kuuluu oma alue voimaharjoittelulle ja toiminnalliselle treenille, ja perinteinen kuntosalipuoli on varustettu uusilla ja moderneilla välineillä. Voit ostaa kuntosalioikeuden helposti huoneen varauksen yhteydessä!

Hinnat:

  • Kertamaksu 10€. Kertalipun voi ostaa Tuba ravintolan tiskiltä.
  • Kausikortti 100€. Kausikortin voi ostaa hiihtokeskuksen lipunmyynnistä (kortin saa seuraavana päivänä) tai KIDE Hotellin toimistosta heti. Kausikortti on voimassa 1.5.2020 asti.

Kuntosali on avoinna päivittäin klo 6-22.

Alueen aktiviteetit