< Takaisin

Yhdistä työ ja virkistys –kokous kansallispuistossa tuo toivotun tauon rutiineihin

Taas on se aika vuodesta, kun työpaikkojen virkistystiimien pöydälle on saapunut jokavuotinen tehtävä: virkistys-, tyhy- tai tykypäivä. Mutta miten luodaan onnistunut tauko työarkeen, joka innostaa jokaista ja lisää työntekijöiden motivaatiota, yhteisöllisyyttä ja hyvinvointia?

Hyvinvointi- ja virkistyspäivät kuuluvat monien työpaikkojen vuosikalenteriin ja ne ovatkin tärkeä osa työn kiertoa hektisen arjen keskellä. Hyvinvoiva työntekijä on työnantajan tärkein voimavara. Onnistuneen virkistyspäivän jälkeen työpaikalle palaa motivoituneita ja rentoutuneita tekijöitä, jotka puhaltavat yhteen hiileen työyhteisössä.

Joskus virkistyspäivien suunnitteleminen voi kuitenkin olla tuskallista; kaikki lähialueen palvelut on jo koluttu läpi monta kertaa, eikä uusia ideoita tunnu syntyvän. Alla muutama vinkki onnistuneen tapahtuman järjestämiseen.

  1. Käännä katse toimistoasi pidemmälle! Mieli rentoutuu ja irtautuu työruutineista, kun maisema vaihtuu.
  1. Yhdistä kokous ja virkistäytyminen! Jos vain mahdollista, viipykää työporukan kesken useampi päivä, näin ehditte pureutua työasioihin, mutta myös viettää rentoa aikaa yhdessä.
  1. Järjestä päivä, joka muistetaan. Tee jotain spesiaalia –onnistunutta virkistyspäivää muistellaan vielä vuosienkin jälkeen työporukan kesken.
  1. Vie työporukkasi luontoon. Luonnossa liikkuminen lisää fyysistä terveyttä, auttaa palautumaan stressistä sekä elvyttää ja edistää hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Kansallispuistosta löytyy toivottua rauhaa ja hiljaisuutta hektisen arjen keskelle.
  1. Tarjoa eri aktiviteetteja. Aamupäivällä pyöräilemään ja iltapäivällä rentoutumaan saunaan? Voit myös antaa valinnanvaraa tekemisille. Toiset rentoutuvat vauhdikkaiden lajien, kuten pyöräilyn lomassa ja toiset taas nauttivat vaikkapa rauhallisista kävelyistä kansallispuistossa.
  1. Huolehdi yhteisistä ruokailuista. Työntekijöiden yhteinen aika herkullisten aterioiden äärellä vahvistaa yhteisöllisyyttä ja lisää päivän onnistumisen tunnetta.

Iso-Syötteellä yhdistät kokouksen ja virkistäytymisen luonnollisesti. Tunturin mahtavat puitteet ja Syötteen kansallispuisto tarjoavat täydellisen ympäristön onnistuneelle irtiotolle tunkkaisesta toimistosta.

Onnistunut kokous ja virkistäytyminen Iso-Syötteen Kide-hotellissa

Anna meidän auttaa sinua järjestämään vuoden onnistunein kokous ja virkistyspäivä Iso-Syötteellä! Pidämme huolen herkullisista tarjoiluista, hauskoista aktiviteeteista, toimivasta kokoustekniikasta, nopeista verkkoyhteyksistä, moderneista kokoustiloista ja loistavista yöunista. Autamme muodostamaan juuri teidän tapahtumaanne sopivan aikataulun ja ohjelman.

Tarjoamme laadukkaita kokouspalveluja muutaman henkilön johtoryhmien kokouksista parin sadan hengen seminaareihin. Kokoustarjoiluista vastaa laadukasta ja suussa sulavaa ruokaa tarjoava ravintola Bistoria. Uudet hotellihuoneet Unikulman sänkyineen takaavat hyvän levon. Ohjelma ja aktiviteetit järjestetään Iso-Syötteen ja Syötteen kansallispuiston upeissa puitteissa ja räätälöidään tapahtumaanne sopivasti.

Kide hotelli sijaitsee Iso-Syötteellä, 140 kilometrin päässä Oulusta. Marraskuussa 2019 avatussa hotellissa on 60 huonetta ja 4 lasikattoista sviittiä. Hotellin yhteydessä on eri kokoisia kokous-, sauna-, urheilu- ja tapahtumatiloja sekä tilava kuntosali. Hotellin yhteydessä toimiva ravintola Bistoria tarjoaa aamiaista, lounasta ja illallista.

Katso esimerkkipakettimme ja jätä tarjouspyyntö:

Suunnitteletko tyhy – tai tykypäivää, tai virkistävää kokouspäivää? Vai onko mielessäsi kesän juhlat, koulutus tai seminaari?  Ole rohkeasti yhteydessä: kidehotel@isosyote.com, 0201 476 474 tai jätä tarjouspyyntö.

Jätä tarjouspyyntö