< Takaisin

Tylsät ja tuloksettomat palaveripäivät ärsyttävät monia – lue 4 vinkkiä miten järjestät vuoden onnistuneimman kokouksen

Moni kokee samat kokouspaikat ja tutut kaavat puuduttaviksi, ja kotikaupungissa järjestetystä kokouksesta kiirehditään vauhdilla arjen askareisiin. Hyvän kokouksen peruspilarit auttavat suunnittelemaan kiitettävän arvoisen tilaisuuden, johon koko tiimi on tyytyväinen. Lue alta 4 vinkkiä, joiden avulla järjestät vuoden parhaan kokouspäivän.

1. Vaihda maisemaa – Tutulla työpaikalla keskeytyksiltä voi olla vaikea välttyä. Uudet tilat ja maisemat auttavat herättelemään ja aktivoimaan ajatuksia.

Lumiareena Iso-Syötteellä sopii loistavasti kokouksiin ja juhliin sekä tapahtumiin. Maisemanvaihdos virkistää palaveripäivää. Iso-Syötteen hirsiseltä LumiAreenalta aukeaa kaunis maisema kohti Pikku-Syötettä.

2. Virkistäydy välissä – Onnistuneeseen kokouspäivään kuuluu aina hyvä ruoka ja parhaaseen lisäksi yhteinen aktiviteetti. Laadukkaan ja maittavan ruuan ja kahvittelun lisäksi kävelylenkki tai pyöräretki metsässä antavat virtaa keholle ja mielelle.

3. Varaa tarpeeksi aikaa – Erityisesti isojen kokonaisuuksien käsittely vaatii aikaa ja asioiden prosessointia. Kokouksen sisällön jakaminen kahdelle päivälle voikin olla avain onnistumiseen ja tuloksiin.

Iso-Syötteellä virkistyt kokouksen yhteydessä. Monet aktiviteettivaihtoehdot sopivat kaikille.
Hyvään kokouspäivään kuuluu yhteistä virkistäytymistä. Aktiviteettien äärellä tiimihenki vahvistuu ja ajatus kirkastuu. Iso-Syötteellä on tarjolla kaikille sopivia aktiviteetteja ympäri vuoden.

4. Suunnittele huolella – Määritä aikataulut kokouksen sisällön ja tavoitteiden mukaan. Varmista ennakkoon toimiva kokoustekniikka, verkkoyhteydet ja muiden kokoustarvikkeiden saatavuus.

 Onnistunut kokous Iso-Syötteen Kide-hotellissa

Anna meidän auttaa sinua järjestämään vuoden onnistunein kokous Iso-Syötteellä! Pidämme huolen herkullisista tarjoiluista, hauskoista aktiviteeteista, toimivasta kokoustekniikasta, nopeista verkkoyhteyksistä, moderneista kokoustiloista ja loistavista yöunista. Autamme muodostamaan juuri teidän tapahtumaanne sopivan aikataulun ja ohjelman.

Tarjoamme laadukkaita kokouspalveluita muutaman henkilön johtoryhmien kokouksista useiden satojen henkien seminaareihin. Kokoustarjoiluista vastaa laadukasta ja herkullista ruokaa tarjoava ravintola Bistoria. Uudet hotellihuoneet Unikulman sänkyineen takaavat hyvän levon. Ohjelma ja aktiviteetit räätälöidään tapahtumaan sopivasti ja järjestetään Iso-Syötteen ja Syötteen kansallispuiston upeissa puitteissa.

Suunnitteletko kokousta tai virkistyspäivää? Vai onko mielessäsi pikkujoulut, koulutus tai seminaari?  Ole rohkeasti yhteydessä: kidehotel@isosyote.com, 0201 476 474 tai jätä tarjouspyyntö.

Jätä tarjouspyyntö