< Takaisin

KIDE on Suomen paras lasketteluhotelli 2021

Iso-Syötteen KIDE Hotelli äänestettiin Suomen parhaaksi lasketteluhotelliksi vuoden 2021 World Ski Awardseissa

KIDE Hotel by Iso-Syöte palkittiin Suomen parhaana lasketteluhotellina maailmanlaajuisissa World Ski Awardseissa. World Ski Awards palkitsee vuosittain järjestettävässä äänestyksessä hiihtokeskuksia, hotelleja ja lomakeskuksia eri kategorioissa, joista KIDE Hotelli voitti oman kategoriansa ”Finland’s Best Ski Hotel”. Palkinnosta erityisen hienon tekee se, että valinnan taustalla ovat asiakkaat, jotka ovat äänestäneet suosikkejaan. Parhaiksi lasketteluhotelleiksi World Ski Awards luokittelee sellaiset hotellit, jotka menestyksekkäästi yhdistävät maailmanluokan tilat ja palvelut ainutlaatuisen, yksilöllisen kokemuksen kanssa. Voitetun kategorian lisäksi KIDE Hotelli oli ainoana suomalaisena hotellina ehdolla World’s Best Green Ski Hotel 2021 -kategoriassa, mikä itsessään on jo merkittävä saavutus.

”Olemme hotellilla tehneet valtavasti töitä kestävän kehityksen arvojen pohjalta, joten jo pelkästään kategoriassa ehdolla oleminen on meille suuri tunnustus”, kertoo KIDE Hotellin myyntipäällikkö Juhani Ikonen.

Hotellilla valoisat tulevaisuuden näkymät

Vaikka vallitseva tilanne maailmalla on tuonut omat haasteensa majoitus- ja matkailutoiminnalle, on usko tulevaisuuteen säilynyt ja vuonna 2019 alkanut toiminta lähtenyt hyvin käyntiin. Kotimaanmatkailijat ovat löytäneet tunturiin, ja kansainväliset asiakkaatkin ovat selvästi olleet liikkeellä. Iloa tuottaa myös kokousmatkojen vilkastunut myynti. Viime vuoden kaksi viimeistä neljännestä olivatkin hotellin liiketoiminnan kannalta hyviä, ja näin ollen myös tulevaisuuden näkymät ovat valoisat.

Tutustu KIDE Hotellin parhaimpiin ajankohtaisiin tarjouksiin ja varaa lomasi Suomen parhaassa lasketteluhotellissa!