< Takaisin

Taianomainen toukokuu

Laskettelukausi on päättynyt ja Bike Parkin avaamiseen menee vielä tovi, tämä rauhanomainen ja kaunis taitoskausi on muutamien viikkojen mittainen aarre, jota harvat osaavat hyödyntää. Tunturissa vuodenaikojen vaihdos on kuin suoraa lapsuuden muistoista tai mielikuvituksen kätköistä varastettua.

Purojen solina, lintujen laulu, hiirenkorvat puissa ja maanrakosista kurkottelevat versot ovat elämys, jonka nauttiminen kansallispuistossa vaeltaessa tai tunturin huipulla piknikillä istuessa pitäisi jokaisen kokea vähintään kerran elämässä.

Keväisessä tunturissa seikkaillessa törmäät todennäköisesti poroihin ja jos olet onnekas, saatat nähdä yhden, tai useammankin metsäneläimen. Iso-Syötteellä voit tavata pöllön, jäniksen tai nähdä vilauksen oranssinkirjavasta ketunhännästä, kun tunturimetsän oma repolainen kaikkien muidenkin nautiskelijoiden tavoin haluaa venytellä niveliään kevätauringossa.

Aktiviteeteistä ja muusta tekemisestä ei ole pulaa. Alueen pyöräilyreitit palvelevat kesät talvet, eivätkä kilometrit lopu ihan heti kesken, vaan poljettavaa ja nähtävää riittää useammalle päivälle. Lunta tunturissa riittää pitkälle kevääseen ja viimeisillä keväthangilla lumikenkäily onkin hauska tapa viettää iltapäivää ulkosalla. Kansallispuistossa riittää retkitupia, joissa on mukava pysähtyä paistamaan makkaraa tai herkuttelemaan eväsleivillä ja onko koskaan todellisuudessa liian aikaista päästä eroon talviturkista? No, ehkä vielä alkukuusta, mutta jäiden sulattua lammet ovat valmiina kaikille lämminverisille vesipedoille ja läpi koko talven pulahdelleille avantouimareille.

Jos kaipaat talven jälkeen hetken rauhaa ja tilaisuutta rentoutua kaukana ihmishälinästä, on sinun ykkösvalintasi KIDE Hotel by Iso-Syöte.

Varaa nyt toukokuun supertarjous: 5 yötä kahdelle vain 299€* tai tutustu KIDE Hotellin muihin ajankohtaisiin tarjouksiin!

*Toukokuussa 2021 su-pe välillä 5 yötä Kide huoneessa kahdelle hengelle 299 €. Sisältää aamiaiset.  Varaa suoraan varausmoottorista valitsemalla oikeat päivät.