< Takaisin

Iso-Syöte on lemmikin unelmakohde

Iso-Syötteelle tervetulleita ovat myös nelijalkaiset ja karvaiset!

Jos kysyisit lemmikiltäsi, saattaisi hän valita seuraavaksi lomakohteeksi Iso-Syötteen. Meillä tassuttelevat perheenjäsenet pääsevät mukaan moneen tekemiseen perheensä kanssa. Majoituksista ja ravintoloista löytyy valinnanvaraa, puhumattakaan lenkkireiteistä ja seikkailukohteista!

KIDE Hotelli on koiraystävällinen hotelli. Meillä majoittuvat niin kaksi- kuin nelijalkaisetkin ulkoilun ystävät. Koirahuoneemme on sijoitettu hotellin rauhallisempaan päätyyn, josta pääset myös helposti suoraan lenkkipolulle. Suositus: ympäri vuoden kuljettavaa kevyenliikenteentietä pääsee suoraan KIDE hotellilta Luontokeskukselle, josta monet reitit alkavat. Matkaa sinne kertyy alle 2 kilometriä. Alueelta löytyy myös kattava valikoima eri tasoisia lemmikkimökkejä.

Mustin pakkauslista: 
🍛 Oma kuppi. Kasaan menevä versio on näppärä ottaa mukaan retkille!
🧺 Omassa punkassa nukkuu parhaiten myös lomalla.
🐾 Tassupyyhe, ettei huonekavereiden sukat mene sotkuun.
🦴 Herkkuja! Ne maistuvat extra hyviltä yhteisten seikkailuiden lomassa.

Varaa majoitus

Lemmikki kulkee mukanasi talvipäivänvietossa, menitpä sitten pyöräilemään, hiihtämään tai muuten vain nauttimaan Iso-Syötteen upeasta tunturiluonnosta. Koirat ovat enemmän kuin tervetulleita seuralaisia laduille. Tiesitkö, että Syötteellä on yli 100 kilometriä koiralatua! Alueella onkin vain kaksi latupätkää (huippuladut), joissa ei saa hiihtää koiran kanssa.

Täältä näet ajankohtaisen tilanteen laduista ja muista talvireiteistä.

Kesällä koiran kanssa kuljettavaa löytyy loputtomiin. Kytketyt koirat ovat tervetulleita Syötteen kansallispuistoon ja retkeilyalueelle ympäri vuoden! Lue lisätietoja ja vinkit koiran kanssa retkeilyyn täältä.

Suurin osa alueen ravintoloista ja kahviloista toivottavat lemmikit lämpimästi tervetulleiksi. Koiraystävällisiä ravintoloita ovat ainakin KIDE Hotellin ravintola, Pärjänkievari, Tunturi Pub, Pytky Cafe, Romekievari ja Pikku-Syötteen ravintola Puro.

Haluatko tietää lisää? Kerromme mielellämme! Soita tai lähetä sähköpostia: kidehotel@isosyote.com  0201 476 474

Varaa majoitus