< Takaisin

KIDE Hotelli on avoinna

turvallisuus edellä

Iso-Syötteen KIDE Hotellimme pitää ovensa avoimena talvikauden päätyttyä Iso-Syötteellä jo maaliskuussa. Hotelli on rakennettu tukemaan ympärivuotisen matkailun kehitystä Syötteellä. Iso-Syötteellä odotellaankin jo kovasti tulevaa kesää ja seuraillaan miten valtavat lumikasat ovat alkaneet sulamaan pikkuhiljaa. Positiivisena puolena hiihtokautta on voitu jatkaa toukokuulle asti.

Kuva otettu huhtikuussa 2020.

Näin poikkeusaikoina turvallisuus on kuitenkin prioriteettina ensimmäisenä ja erityistoimet mahdollistavat hotellin turvallisen aukiolon. Digitaalisuus mahdollistaa paljon ja tämän turvin hotelli on pystynyt pitämään ovensa avoimena. Seuraavat asiat on otettu huomioon, jotta turvallinen aukiolo on mahdollista:

  • Hotellissa on mahdollisuus omatoimiseen sisäänkirjautumiseen – ei ihmiskontakteja.
  • Huoneista löytyy oma keittiö.
  • Huoneista pääsee suoraan raittiiseen ulkoilmaan.
  • Hotelli on tehostanut desinfiointia ja siivousta.
  • Huoneita pidetään tyhjinä minimissään neljä päivää asiakkaiden välillä.
  • Viranomaisten suosituksia seurataan tiiviisti ja toimenpiteitä tehdään niiden mukaisesti.

Mitä Iso-Syötteellä kannattaa tehdä toukokuussa ja alkukesästä?

Pyöräily on suosittua Syötteen monipuolisissa maastoissa. Lue uusin artikkelimme pyöräilystä täältä.

Metsäreitit ovat vielä aika lumisia, mutta isommat tiet ovat sulia ja niissä on hyvä polkea esim. fatbikella. Fatbiket voi vuokrata KIDE Hotellin toimistolta. Korkeuserot luovat haastetta pyörälenkille, ja maisemat ovat upeat myös isoilta teiltä.

Fatbike-pyörät voi vuokrata KIDE Hotellin toimistolta.

Myös vaellus ja retkeily on alkukesästä suosittua.

Reittisuositus: Teerivaaran reitti 4,5 km

Teerivaaran reitti on vaikeustasoltaan haastava, mutta onnistuu myös lasten kanssa, kun reitti on alle 5 km pitkä. Päivän voi viettää siis retkeillen ja rauhassa maisemia katsellen mikäli perheen kanssa aikoo reitille. Teerivaaran pienemmällä laella sijaitsee kotoisa taukotupa, jossa voi nauttia eväät maisemia ihaillen.
Reitin taittaa talvella myös lumikengillä. Kaikki kesäreitit lähtevät virallisesti Syötteen luontokeskukselta, osoitteesta Erätie 1, 93280 Syöte, Pudasjärvi.

Katso kaikki kesäreitit ja kuvaukset luontoon.fi-sivulta.
Klikkaa sivuille tästä.