< Takaisin

KIDE hotellin resepti moderniin matkailuelämykseen: yhdistä kiertotalous, ekologisuus ja digitaalisuus

Kestävän matkailun tulee olla muutakin kuin kauniita sanoja juhlapuheissa ja tämä näkyy myös matkailijoiden kulutustottumuksissa. Sekä yritykset, että yksittäiset lomailijat ovat yhä valveutuneimpia kestävistä arvoista ja tekevät voimakkaammin valintoja näihin pohjautuen. Myös matkailupalveluyrityksien on mukauduttava tähän muutokseen. Tämä näkyy monilla matkailutoimijoilla vastuullisemmin tuotettuina ravintolan raaka-aineina tai vaikkapa ympäristöystävällisemmän pesuaineen käyttönä siivouksen yhteydessä.
KIDE hotelli lasketteleva pariskunta

Iso-Syötteelle marraskuun 1. avattava KIDE Hotelli lähtee tavoittelemaan uusia kulutustottumuksia vielä rohkeammin ja tuo näiden teemojen lisäksi alalle täysin uusia käytäntöjä yhdistäen rohkeasti modernin tekniikan esimerkiksi kiertotalouteen. Puurunkoinen hotelli lämpenee maalämmöllä ja hotellin lämmitys optimoidaan digitaalisesti huipputeknologiaa hyödyntäen. Hotellin erittäin moderni tekniikka mahdollistaa kännykällä asioimisen aina hotellihuoneen oven avaukseen asti. Vaikka Kide Hotelli on teknisesti hyvin moderni, on upouudessa hotellissa hyödynnetty myös vanhaa. Jokaiseen hotellihuoneeseen on kerätty mitä persoonallisempia mukeja ja kahvikuppeja sekä omista varastoista, että kirpputoreilta.

Ravintola Tuba food & lounge ekologisuus ja lähiruoka on etusijalla. Lähellä tuotettu ruoka on meille tärkeää. Aamupala, lounas ja päivällinen ovat maukkaita.

–Voit nauttia aamukahvisi siis hotellihuoneesi parvekkeelta upeita tunturimaisemia ihaillen juuri omalle persoonallesi sopivasta kupista aina kultareunuksin koristellusta kahvikupista persoonalliseen mainosmukiin, kertoo Kide Hotellin hotellinjohtaja Jarkko Koskenmäki.

Myös hotellin ravintola Tuba Food & Lounge hyödyntää kiertotaloutta ja lähiruokaa konseptissaan. Ehdoton valtaosa ravintolan raaka-aineista tulee lähituottajilta, joten Iso-Syötteellä herkutellessasi lautasellasi on varmasti paikallista ruokaa. Oulusta lähtöisin oleva Tuba ravintola on tunnettu kasvisruoastaan, mutta monipuoliselta listalta löytyy myös lihaa ja kalaa.

Aktiivisen lomailijan hotelli

Modernia matkailuelämystä tukee vahvasti myös hotellin innovatiivinen tilakonsepti, jossa perinteinen hotelliaula on otettu hyötykäyttöön ja korvattu kylmillä aulatiloilla, jonne voit asiakkaana vaikka ajaa pyörällä sisään. Auloissa onkin hotellin asiakkaille lukitut tilat harrastusvälineiden säilytykseen, joten vaikkapa yrityksen virkistyspäivän aktiviteetit voivat alkaa kirjaimellisesti hotellin aulasta.

Iso-Syötteen hiihtokeskus on lumivarmaa aluetta. Suomen eteläisin tunturi.

–Halusimme hieman ravistella perinteistä hotellikonseptia ja muokata tiloja niin että ne sopisivat myös toiminnoiltaan juuri Iso-Syötteelle. Täällä ulkona liikkuminen ja monipuolinen harrastaminen laskettelusta ja retkeilystä frisbeegolfiin ja pyöräilyyn on aivan avainasemassa, joten on luontevaa, että myös hotelli tukee osaltaan aktiivista elämäntapaa,  perustelee Jarkko Koskenmäki

Myös yhteiseen aikaan on hotellissa panostettu. Ravintola ja kokoustilojen lisäksi hotellin tiloissa on viihtyisä erilaisista istuin- ja sohvaryhmistä koostuva lounge-tila, jossa hotellin asiakkaat voivat rentoutua vaikkapa ennen LumiAreenalla esiintyvän huippuartistin keikkaa.

AVAJAISTARJOUS: KIDE Hotellin avajaistarjouksena pääset testaamaan hotellin pehmeät vuoteet marraskuun ajan hyvin edullisesti; 2 hengen huone alkaen vain 82€/yö. Hotelliravintola Tuba Food & Loungen keittiö on auki marraskuusta alkaen maanantaista torstaihin kello 11-19. Perjantaisin ja lauantaisin vähintään kello 21 asti ja sunnuntaisin kello 15 saakka. Varaa loma!