< Takaisin

KIDE Hotelliin Kuuru Oy:n revontulisviitit

Jatkossa KIDE Hotel by Iso-Syöte tarjoaa myös sviittimajoitusta, kun Oululaisen Kuuru Oy:n Tunturilaakso-sviitit tulevat asiakkaiden käyttöön vielä ennen vuodenvaihdetta.

Iso-Syötteen eturinteiden ala-asemasta vain muutaman sadan metrin päässä sijaitsevalla Hulhavan-alueella on tällä viikolla aloitettu perustustyöt neljälle Olokodon luontoelämys-sviitiksi tarkoitetulle moduulille. Lasisen katon ja taustaseinän läpi asiakkaat voivat pian katsella tähtitaivasta, revontulia tai yötöntä yötä, sekä vuodenaikojen mukaan vaihtelevaa Syötteen suomaisemaa.

Antti Suhonen esittelee KIDE Hotellin sviittimajoitukseksi tulevien Tunturilaakso huoneiden tonttia Hulhavassa.
Antti Suhonen esittelee Tunturilaakso sviittien tonttia Hulhavassa.

–Tunturilaakson idea syntyi huhtikuussa, kun alun perin mökkiä varten ostetun tontin ympärivuotinen kauneus ja rauha, sekä Syötteen alueen matkailunäkymät saivat mielikuvituksen liikkeelle, kertoo Kuuru Oy:n toimitusjohtaja Antti Suhonen. Olimme liikekumppanini ja puolisoni kanssa samaa mieltä siitä, että nyt on oikea hetki investoida Syötteelle ja juuri tällaiseen kohteeseen. Kun vielä aloitimme keskustelut kaupungin ja muutaman alueen yrittäjän kanssa ja saimme heiltä vahvan tuen ja vihreää valoa yhteistyöstä, oli päätös investoida alueelle helppo.

Tunturilaakson sviitit ovat laadukkaita Olokodon moduuleita, jotka on tuotettu paikallisesti massiivihirrestä. Olokodot rakennetaan vielä tällä hetkellä tehtaalla Ylikiimingissä, pian tuotanto kuitenkin siirtyy Kontion tehtaalle Pudasjärvelle. Sviittien lasit ovat paikkakuntalaisen Profilin tuotantoa.

–Paikallisuus ja laadukkuus ovat meille tärkeässä roolissa, siksi Olokoto oli luonnollinen valinta. Samat arvot toistuvat myös sisustus- ja kalustusvalinnoissamme, niissä on suosittu Suomalaisuutta ja korkeaa laatua. Uskomme vahvasti sen miellyttävän sekä kansainvälisiä, että Suomalaisia matkailijoita. Myös ekologisuus on meille tärkeää ja siitäkin syystä olemme erittäin iloisia saatuamme yhteistyökumppaneiksemme KIDE Hotellin ja ravintola Tuba Food & Loungen, Suhonen perustelee.

Tunturilaakso olokodot ovat KIDE hotellin sviiittejä iso-syötteellä
Tunturilaakso-sviiteissä on suosittu suomalaista designia.

Tunturilaakson majoitus on varattavissa ja ostettavissa KIDE Hotellin kautta. Sen asiakkaiden odotetaan alkuun olevan pääasiassa kansainvälisiä talvimatkailijoita, mutta myös Suomalaisten kotimaanmatkailuun luotetaan.

–Uskomme kotimaanmatkailun ja lähimatkailun kasvuun, Suhonen kertoo ja jatkaa, Syöte on upea luontomatkailukeskus ja majoituksissamme luonnon pääsee kokemaan tavalla, jollaista moni suomalainenkaan ei ole edes ajatellut. Meillä pääset aistimaan tunturin hiljaisuuden joka solulla, menet nukkumaan ja herään keskellä luontoa, mutta olet kuitenkin kaikkien palveluiden äärellä.

Tunturilaaksosta KIDE Hotellin sviiteiksi

Kuuru tekee vahvaa yhteistyötä Iso-Syötteellä marraskuussa aukeavan KIDE Hotellin kanssa. Vain alle puolen kilometrin päässä sijaitsevan hotellin palvelut ovat myös Tunturilaakson asiakkaiden käytössä.

–Olemme erittäin innoissamme uudesta yhteistyökumppanistamme. Kuurun arvot ja kohderyhmät ovat lähellä omiamme ja yhdessä saamme tarjottua asiakkaille monipuolisuutta ja valinnanvaraa. Otamme alueelle saapuneet uudet toimijat avosylin vastaan, mitä enemmän tunturista löytyy kokemista ja näkemistä, sitä paremmin kaikki alueella pärjäävät, kertoo KIDE Hotellin ja Hiihtokeskus Iso-Syötteen toimitusjohtaja Jorma Terentjeff.

Useamman kauden Syötteellä asiakkaana ja myös Hiihtokeskus Iso-Syötteen työntekijänä viihtynyt Suhonen kiittelee alueen yrittäjien yhteistyökykyä ja asiakkaana kokemaansa laadukasta palvelua ja yhteenkuuluvuuden tunnetta.  Palveluiden saatavuuden hän nostaakin muihin Lapin vastaaviin majoituksiin verrattuna yhdeksi tärkeimmäksi erottuvuustekijäksi Syötteellä.

–Suurin osa vastaavanlaisesta majoituksesta on keskellä erämaata niin, että asiakkaalle tarjolla olevat palvelut ovat joko todella rajoittuneita tai kaukana. Meillä todella tunnet olevasi keskellä villeintä luontoa, mutta todellisuudessa suurin osa Iso-Syötteen palveluista on vain parin minuutin kävelymatkan päässä.

Olokoto sviitit Iso-Syötteellä osana Kide hotellia
Tunturilaakson sviitit muodostuvat neljästä Olokoto-moduulista.

Kuuru Oy:n Tunturilaakson huoneet ovat nyt varattavissa. Sviitit ovat asiakkaiden käytössä 22.12.2019 alkaen, tällä hetkellä ensimmäiset vapaat majoitusajat ovat huhtikuussa.

Kuuru Oy on vuonna 2018 perustettu perheyritys, joka tekee majoitus- ja kiinteistönvälitysliiketoimintaa Oulussa, Iso-Syötteellä ja Rukalla. Kuuru Oy:n Tunturilaakso-sviitit valmistuvat Iso-Syötteelle joulukuussa 2019.