< Takaisin

Tuuppa Tubaan

Tuba perustettiin Aurora-talon kivijalkaan Mannenkadulle vuoden 2013 keväällä. Useampi vuosi on nyt tilannetta makusteltu ja olemme valmiit haukkaamaan seuraavan palan kakkua. Avaamme marraskuussa toisen Tuba -ravintolan Iso-Syötteelle rakentuvien uuden hotellin ja tapahtuma-areenan yhteyteen.

Herkulliset burgerit ja artesaanipizzat tulevat Syötteenkin repertoaariin, mutta haluamme tuoda alueelle myös terveellisiä vaihtoehtoja. Aiomme rakentaa toimintamme Syötteelle huomioiden arvojemme mukaisesti ekologisuuden ja kiertotalousajattelun periaatteet. Hyödynnämme mieluusti paikallista tuotantoa mahdollisuuksien mukaan ja rakennamme tuotteemme siten, että hävikkiä syntyisi mahdollisimman vähän.

Ravintolatoiminnan ohella Tuballa järjestetään Oulussa vuosittain yli 100 keikkailtaa ja muita tapahtumia. Myös Iso-Syötteellä tulemme järjestämään eri kokoisia tapahtumia ympärivuotisesti, ravintolaan oheen rakentuvan Lumiareenan (kts. kuva yllä) tiloja hyödyntäen. Tavoitteenamme on vahvistaa alueen vetovoimaisuutta ja ympärivuotisuutta yhdessä alueen toimijoiden kanssa. Majoitusta ja aktiviteetteja alueella tarjoava Syötteen Keskusvaraamo avaa Lumiareenan yhteyteen palvelupisteen, joka tarjoaa tietoa alueen palveluista ja harrastusmahdollisuuksista.

Iso-Syötteen kehityshankkeet etenevät suunnitellun mukaisesti ja sekä hotelli, ravintola, että monitoimiareena avaavat ovensa jo tänä syksynä. Iloksemme voimme kertoa myös, että Areena ja hotelli rakennetaan Pudasjärven kaupungin linjauksen mukaan hirrestä.

Hotellin suunnittelua on ohjannut kunnioitus ympäröivää luontoa kohtaan ja hotellin toimintakin rakentuu vihreiden arvojen mukaiseksi. Rakennuksesta tulee Suomen ensimmäinen maalämmöllä toimiva hotelli. Myös rakennuksen tekniset ratkaisut huomioivat ekologisen näkökulman hotellin toiminnoissa mm. lämmityksen osalta. Hotellissa ei myöskään ole huonekohtaisia saunoja, mutta kovassa huudossa olevat yhteissaunat löytyvät yhteisistä tiloista sekä miehille että naisille.

Olemmekin innossamme uusista kuviosta Syötteellä erityisesti siitä, että jaamme yhteistyötahojemme kanssa saman arvomaailman. Liittäessämme osaamisemme yhteen eri alojen osaajien kanssa, voimme palvella teitä Syötteellä kokonaisvaltaisesti ja ammattitaidolla. Tervetuloa Syötteelle ja Tubaan!