< Takaisin

KIDE Hotel by Iso-Syöte aukeaa marraskuussa

Haluamme tarjota yhä useammalle mahdollisuuden tulla meille kylään ja nauttia ihanasta Iso-Syötteestä. Suunnittelimme hotellin palvelemaan laskettelijoita ja muita aktiivisia lomailijoita parhaalla mahdollisella tavalla, samalla kunnioittaen ympäröivää tunturiluontoa.

Jokaisessa hotellin kuudestakymmenestä KIDE-huoneesta on täysin varusteltu keittiö, laadukkaat Unikulman vuoteet, ruokailuryhmä ja parveke. Lomamatkan varusteet saa säilöttyä tilavaan eteiseen ja kylpyhuoneesta löytyvässä kuivauskaapissa saa laskukamppeet kuivattua seuraavaa mäkipäivää varten.

Iso-Syötteellä viihtyvät yksittäisten lomailijoiden ja pariskuntien lisäksi myös perheet ja kaveriporukat. Heitä varten iso osa hotellin huoneista on yhdistettävissä toisiinsa väliovella. Kaksi KIDE-huonetta muodostavat hyvän kokonaisuuden neljälle tai useammalle hengelle. Jokaiseen huoneeseen on mahdollisuus saada laadukas Unikulman lisävuode, yksittäiset huoneet sopivatkin hyvin kolmelle hengelle!

Hotellin yhteyteen aukeaa Oulussa tunnettu Tuba Food & Lounge Iso-Syöte, jossa hotellin asiakkaat pääsevät nauttimaan aamupalaa, lounasta, after skitä ja illallista. Toki kaikki muutkin ovat tervetulleita eko- ja kierrätyshenkiseen kulttuuriravintolaan, jossa käytetään paljon luomu-, lähi- ja hävikkiraaka-aineita ja jonka menulta löytyy aina myös kasvis- ja vegaaniruokaa.

KIDE Hotellia ja koko Iso-Syötettä ympäröi henkeäsalpaavan kaunis kansallispuisto, jonka erämaamaisemat ovat monelle kotimaisellekin vieraalle henkeäsalpaava kokemus erityisesti talviaikaan. Ympäristömme suojelu on ollut vahvana osana mukana hotellin suunnittelu- ja rakennusprosessia ja käyttöönottovaiheessa myös asiakkaat pääsevät tekemään hyviä valintoja.

Huoneet lämpiävät ST1:n maalämmöllä ja jokaisen huoneryhmän lämpötilaa voidaan säädellä käytön mukaan energiahukan minimoimiseksi. Vettä säästyy huomattavia määriä huoneiden hana-suihku-, tiskikone- ja vessavalinnoilla. Hotellin huoneet on rakennettu Lehto Groupin tehtaalla Oulaisissa ja kuljetettu muutaman tunnin matkan päähän Syötteelle valmiina.

Autoa et lomallasi tarvitse, kaikki palvelut, kuten lipunmyynti, rinteet, välinevuokraamo, ravintolat, hiihtoladut ja ruokakauppa, ovat vain muutaman kymmenen metrin kävelymatkan päässä hotellista. Jos kuitenkin päätät saapua tunturiin autolla, löytyy jokaista huonetta varten oma numeroitu parkkipaikka. Myös sähköauton latauspisteet ovat käytössäsi tulevana talvena!

Ravintolan lisäksi hotellin yhteyteen valmistuu Pudasjärven kaupungin LumiAreena, joka mahdollistaa monenlaisten tapahtumien järjestämisen yksityisistä juhlista liikuntatapahtumiin ja  avoimiin konsertteihin.

Digitaalisen hotellikokemuksen ansiosta voit tulla ja mennä kuten haluat. Varaus ja maksu hoituvat helposti verkossa. Kun saavut paikalle, ei sinun tarvitse jonottaa vastaanotossa, vaan voit kävellä suoraan huoneeseesi. Myös uloskirjautuminen hoituu helposti omalla mobiililaitteellasi.

Tervetuloa vieraaksemme!